Istraga o napadu na novinarku Lakić: Policija traži muškarca srednje građe, visine...

Istraga o napadu na novinarku Lakić: Policija traži muškarca srednje građe, visine 175 cm, proćelav…

8
Podijeli

Udarna vijest u svim kako štampanim tako i elektronskim medijima u Crnoj Gori je napad na novinarka ND Vijesti Oliveru Lakić, koja je sinoć iz vatrenog oružja ranjena ispred njenog stana na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici. Policija raspolaže opisom napadača: srednje je građe, visok oko 175 cm, proćelav – javlja portal CDM.

Foto: CDM

Za sada je u istrazi utvrđeno da joj je napadač prišao dok je izlazila iz automobila i iz neposredne blizine pucao u nogu. Lakić je prevezena u Urgentni centar, gdje je konstatovano da ima prostrijelnu ranu na butini i da joj život nije ugrožen.

Picerija i restoran

Napad na Lakić dogodio se u jednom od najprometnijih djelova grada, gdje je u tom trenutku, u neposrednoj blizini, bilo više desetina građana. Nakon što je tanio Lakić napadač je pobjegao. Prostor oko zgrade u kojoj živi Lakić je pokriven nadzornim kamerama, u neposrednoj blizini je poslovnica Telemah, prodavnica Plantaža, a na dva kraja zgrade su ugostiteljski objekat Gurma i lokal Alpe bar.

Za sada nije poznato da li je, osim osobe koja je pucala, bilo još umiješanih u napad. Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, policija raspolaže opisom napadača: srednje je građe, visok oko 175 cm, proćelav. Približio se Lakić na svega metar i ispalio projektil najvjerovatnije iz revolvera, jer sinoć tokom uviđaja nije pronađena čaura.

8 Komentari

  1. Ranjenoj novinarki zelim brzi oporavak. Nesto mi nije jasno u cijeloj prici. Napadac prisao na metar od novinarke i pucao joj u nogu ‘najvjerovatnije iz revolvera jer nije nadjena caura”. Do sada sam bio saznanja da i revolverski “projektili” imaju caure ali su me, izgleda, nekada u vojsci pogresno ucili. Sve mi se cini da je ovaj napad bio licne prirode a ne napad na novinara.

    2
    11

Ostavite komentar

*

code