ITALIJANSKI „IMPRESA PIZZAROTTI“ GLAVNI IZVOĐAČ RADOVA U PORTONOVOM

ITALIJANSKI „IMPRESA PIZZAROTTI“ GLAVNI IZVOĐAČ RADOVA U PORTONOVOM

443
0
Podijeli

Italijanska kompanija Impresa Pizzarotti & C. S.P.A. izabrana je kao glavni izvođač radova u rizortu Portonovi, u transparentnom tenderskomn postupku, saopšteno je iz kompanije Azmont investments.

Kompanija Impresa Pizzarotti & C. S.P.A. je jedna od brojnih zainteresovanih kompanija koja je učestvovala na tenderu i ponudila svoju ekspertizu za izvođenje radova rizorta Portonovi u Kumboru. Pizzarotti, italijanski izvođač radova, čija istorija datira od 1910. godine, ima veliko međunarodno iskustvo u izgradnji visokoluksuznih rezidencija, hotela i multifunkicionalnih projekata širom svijeta. Kompanija trenutno realizuje projekte u Evropi, Americi, zemljama Golfskog zaliva, jugo-istočnoj Aziji i sjevernoj Africi.
“Pizzarotti je ponosan što će imati priliku da rukovodi građevinskim radovima ovog jedinstvenog projekta, jednog od najprestižnijih na Mediteranu”, saopštili su iz Pizzarotti-ja dodajući: “Prenijećemo naše znanje i iskustvo kada je riječ o menadžmentu građevinskih radova, kvalitet i organizacija posla, kako bi projekat bio uspješan. Radujemo se ovom izazovu”, naveli su iz Pizzarottija.
Iz Azmonta tvrde da Pizzarotti ima veliko iskustvo i reference u menadžmentu izgradnje nekretnina, i veoma uspješno se pozicionirala širom svijeta. „Vjerujemo da će njihovo iskustvo dodatno osnažiti rizort Portonovi i unijeti novu dinamiku u gradnji jedinstvenog rizorta na kome radimo sa brojnim partnerima”, uvjereni su u Azmont Investments-u.

Picerija i restoran

Takođe, intenzivni radovi na Portonovi rizortu se nastavljaju, zemljani radovi kao i radovi na marini su u toku, dok su pripremni radovi terena za prvi One&Only hotel u Evropi pri kraju, navodi se na kraju saopštenja kompanije Azmont investments.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code