Italijanski Pizzarotti&C.S.P.A gradiće Portonovi za 305 miliona eura

Italijanski Pizzarotti&C.S.P.A gradiće Portonovi za 305 miliona eura

1679
6
Podijeli

portonovi radovi 031215Kompanija Azmont Investments na tenderu je odbarala glavnog izvođača radova na rizortu Portonovi u Kumboru i potpisala ugovor, vrijedan 305 miliona eura sa Impresa Pizzarotti & C. S.P.A .
„Nakon transparentnog i dugog tenderskog procesa, kao investitor donijeli smo odluku o najboljem u ovoj oblasti za nas. Impresa Pizzarotti ima veliko međunarodno iskustvo u izgradnji visoko-luksuznih rezidencija, hotela i multi-funkicionalnih projekata širom svijeta. Naredne 3 godine, naročito 2016. i 2017. karakterisaće veliki broj aktivnosti u oblasti izgradnje’’, rekao je predsjednik borda direktora Azmont Investments, Ahmet Erentok.
Istovremeno u Azmontu će biti posvećeni marketingu i strategiji prodaje dodao je Erentok. Plan je da u 2017. počne Potonovi život i da rizort bude otvoren za posjetioce kroz marinu, dodao je Erentok:
Azmont-Pizzarotti ugovor 031215– Krajem 2016. godine očekujemo da hotel One&Only bude završen, a da u 2017. godine počnemo da radimo na njegovom enterijeru. Nadamo se prvom otvaranju u januaru-februaru 2018. godine. A zvaničnom početku rada hotrela “One&only” radovaćemo se u maju ili junu 2018. godine – kazao je Erentok.
Radovi na marini napreduju i već je osam odsto šipovanja završeno, kao i 81 odsto zemljanih radova. Izgrađena je i betonska konstrukcija za prve četiri zgrade u dijelu „Lower Village“ (Donje selo).

Azmont-Pizzarotti ugovor 031215 2Erentok je obrazložio i da su se na tender za glavnog izvođača, javile brojne poznate svjetske kompanije, ali su se u Azmontu odlučili za Impresa Pizzarotti, koji ima veliko međunarodno iskustvo u izgradnji visoko-luksuznih rezidencija, hotela i multi-funkicionalnih projekata širom svijeta.
Predsjednik Upravnog odbora italijanske kompanije, koja datira iz 1910. godine, sa ogromnim međunarodnim iskustvom, Paolo Pizzarotti je kazao da su ponosni što su izabrani za glavnog izvođača radova. Jer, Portonovi je jedinstveni projekat, jedan od najprestižnijih na Mediteranu. Osim toga prenijeće njihovo znanje i iskustvo u upravljanju građevinskim radovima, kvalitet i organizaciju posla.

Picerija i restoran

6 Komentari

 1. @ pitanje
  odgovor: Zato što smo samo mi mogli postaviti premijera bez dana radnog iskustva (rezultati poslije 25 godina su jako vidljivi).
  0  0
 2. Citava prica je dobra ,samo da se ispostuju ugovorene obaveze .Izgednjom prdvidjenih objekata povecava se broj radnih mesta ,a samim tim eto i ekonomskog napretka.
  Samo napred ziveli !
  0  0

Ostavite komentar

*

code