Iva Bijelić na klinici u Njemačkoj

Iva Bijelić na klinici u Njemačkoj

6750
6
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

iva bijelic rim 200616Jedanestogodišnja Novljanka Iva Bijelić, za koju je iz gotovo cijele Crne Gore u proteklom periodu, nizom humanitarnih akcija, prikupljana pomoć kako bi joj bilo obezbijeđeno liječenje na specijalizovanoj klinici u Bolonji, nastaviće liječenje na klinici u Štutgartu.

Ivi su u četvrtak u laboratoriju klinike u Njemačkoj urađene analize, a rezultati se očekuju u ponedjeljak. Na klinici u Štutgartu su uradili detaljne pretrage i porodica očekuje da će Ivine terapije, koje će odrediti specijalisti njemačke klinike, biti započete već u utorak.

Picerija i restoran

Ivi su u Njemačkoj pomogli Crkvena zajednica i naši ljudi koji tamo žive, ostvarena je i dobra komunikacija sa direktorom klinke.

Za sada nije poznato koliko će terapije koštati, ali vjeruju da novac koji je do sada prikupljen neće pokriti sve troškove, pa je bitno nastaviti sa akcijama prikupljanja sredstava.

Svi humani građani, koji su voljni da doniraju sredstva za Ivino liječenje, novac mogu uplatiti na žiro račun CKB banke, na ime Pero Bijelić, a broj računa je: 510260797324001246.

Račun na ime Bijelić R. Pero za uplate iz inostranstva:

Swift adress: COBADEFF

IBAN ME 25510260797324001246

Party Identifier 400876851700

6 Komentari

 1. Opet se zaobilazi fond zdravstva CG koji plaća liječenje u inostranstvu.Dovoljno je da konzilijum KBC to odobri i kontaktira izabranu kliniku u inostranstvu.Ovako se bespotrebno luta i gubi vrijeme.Prošle godine o trošku države se liječilo 200 građana CG u inostranstvu,i to većinom od maligniteta na najboljim evropskim klinikama
  0  0
 2. NACIN SKUPLJANJA NOVCA ZA LIJECENJE MALE IVE JE SAMAR U LICE VLADI CRNE GORE KOJA JE ZANEMARILA BRIGU O ZDRAVLJU MLADIH, ZBOG GOMILE NEGATIVNIH PRIVATIZACIJA. KAKO DJETETU OBJASNITI DA VOLI SVOJU DRZAVU CRNU GORU, KAD TA ISTA DRZAVA NE POKAZUJE INTERESOVANJE ZA NAJMLADJU POPULACIJU? VELIKANI TREBA DA ZNAJU DA SU BACILI BUMERANG ISPRED SEBE, A ON SE VRACA, PRIJE ILI POSLIJE!!!
  0  0
 3. Zar je bitno koja crkvena zajednica,Bog je jedan,i nek je sad uz nasu mladu hrabru sugradjanku.Cini mi se da bi G-din Tokio prvo provjerio kojem se Bogu moli osoba kojoj je pomoc potrebna pa onda pomogao.Mi koji joj od srca zelimo da sve sretno zavrsi i dalje cemo je spominjati u nasim molitvama.Od ovakvih strucnjaka mi je muka.On ne zna jel to dobro il lose.Pa jel Vas neko pitao.Sretno Iva,nadamo se dobrim vjestima.!!
  0  0

Ostavite komentar

*

code