Ivan Brajović: SD ima znanje, ozbiljnost, energiju i konkretna rješenja za snažan...

Ivan Brajović: SD ima znanje, ozbiljnost, energiju i konkretna rješenja za snažan ekonomski razvoj

2068
4
Podijeli

Sa izborne Konvencije Socijaldemokrata Herceg Novi, na kojoj su juče izabrani delegati za partijski Kongres i kandidati za Glavni odbor, predsjednik SD Ivan Brajović, poručio je da Socijaldemokrate imaju znanje, energiju, stručni kadar i konkretna rješenja za modernizaciju politike.

Izborna konvencija socijal demokrata– Imamo znanje i ozbiljnost koja je potrebna da bi se konačno modernizovala politika, zahvaljujući kojoj ćemo iz faze političkog piljarenja i spletkarenja, ući u novu, modernu fazu, zahvaljujući kojoj bi Crna Gora krenula snažno da se ekonomski razvija. Novu enregiju, novi zamah i moderan program ćemo upravo na Kongresu predstaviti, i ponuditi konkretna rješenja, posebno u ekonomskoj sferi, na kojima ćemo čvrsto insistirati. Istrajavaćemo na politici konkretnih mjera usmjerenih na ravnomjeran ekonomski razvoj svih područja Crne Gore, politici preuzimanja odgovornosti i inicijative – poručio je Brajović delegatima u Herceg Novom.
Brajović je istakao zadovoljstvo zbog priliva članstva u Herceg Novom, naročito mladih ljudi koji u SD-u vide ideološke predvodnike nove, moderne politike, koja je potrebna kako tom gradu tako i Crnoj Gori.
Pojasnio je i da su Socijaldemokrate, kao izabrani predstavnici, za razliku od mnogih na političkoj sceni, svjesni odgovornosti koju su dobili od građana. Zbog toga se zalažu za što hitniji prekid trenutnog paralisanog međuprostora i formiranje efikasne, stabilne i odgovorne vlasti.
Brajović je, kako je sopšteno, govorio i o izazovima koji se nalaze pred tom partijom, izrazio sigurnost da će zacrtani ciljevi SD-a biti uspješno ostvareni, te najavio da će se na Kongresu pokazati snaga i jedinstvo kojima će ova patija nastaviti da pomjera granice kvaliteta rada i nameće nove standarde.
– Dosadašnji rezultati nam pokazuju da smo na pravom putu, kojim ćemo svakako da nastavimo, samo jačim tempom. A sve veće povjerenje građana u našu partiju je odličan pokazatelj da smo ono što naši građani trebaju, te nam je to samo dodatni vjetar u leđa da nastavimo sa započetim procesom modernizacije i razvoja Crne Gore – zaključio je predsjednik SD-a.
Na izbornoj Konvenciji je izabrano 15 delegata za Kongres i 3 kandidata za Glavni odbor: Dragan Novosel, Saša Tomašević i Jovan Vukalović.
Osim predsjednika Brajovića, Konvenciji su prisustvovali funkcioneri SD Crne Gore Žarko Radulović i Danilo Orlandić.

Picerija i restoran

4 Komentari

 1. Ne znam na državnom nivou, ali u Novome mislim da Brajović neće imati neki zapažen rezultat.
  SDP ovdje godinama uzima 1-2 mandata, a vidim i čujem da je 80% glasača u Novome ostalo uz Ranka. Uostalom, posle prošlih izbora i svih dešavanja, na sledećim izborima opet će biti borba izmedju DPS i SNP, Izbor je istorija, a tu će još biti Novska lista, SDP, DF i možda Nikša.
  0  0
 2. Mislim da moze nesto biti od ovoga.Vidim Rajka sto drzi tehnicki pregled,poznaje mnogo ljudi,pristupacan,ima ga svuda,Vukalovic je direktor hotela,gradske isto zna dosta naroda,Tanja Fanfani je valjda presjednik partije,privatnik,Djenovici,hotel,ova dvojica su iz Niksica,ona je koliko znam rodom iz Bosne,dosta je i Bokelja,pa ovaj Radulovic iz Splendida.Nema kod njih nacionalizma,Nema Krivokapica sto im je najveci plus,imaju ministre,u vlasti su dugo,iskustvo,uglavnom svaka cast,nesto staro a novo.
  0  0

Ostavite komentar

*

code