Ivan Čanović: Neke stranke traže u Herceg Novom vanredne izbore, a u...

Ivan Čanović: Neke stranke traže u Herceg Novom vanredne izbore, a u Tivtu bojkot izbora, to je neozbiljno

2312
9
Podijeli

ivan canovicTivat i Herceg Novi su susjedne opštine. Zato u Crnogorskoj demokratskoj uniji ne nalaze logiku da pojedine stranke traže u jednoj opštini vanredne izbore, a u drugoj bojkot izbora. To je neozbiljno – smatra Ivan Čanović, člana Predsjedništva Cdu-a.

–     Izbori u Tivtu su zakazani. U međuvremenu je odbijena inicijativa da se ti izbori odlože. To je bila ispravna odluka. Ne može biti nelegalnog odlaganja izbora.

Picerija i restoran

Cdu smatra da su Herceg Novom potrebni vanredni izbori. U tom gradu se ne zna ni ko je i od kada i dokle je predsjednik, odnosno predsjednica Opštine. Takva situacija je neodrživa – smatra Čanović.

–     Lideri i partije koji nijesu spremni za izbore traže njihov bojkot i odlaganje. Njihova motivacija je vezana za lične i stranačke interese. To se vidi iz direktne kontradikcije i nelogičnosti: zahtjev za vanrednim izborima u Herceg Novom i istovremeni poziv na bojkot u susjednom Tivtu! To nije dosljedna politika.

Cdu je spremna za zakazane izbore u Tivtu.  Cdu traži raspisivanje vanrednih izbora u Herceg Novom. To je jedina ozbiljna opoziciona logika i politika. Ostalo je politikanstvo, sa i bez kravata i agresivnih zahtjeva. Vakat je za Tivat! A i za Herceg Novi, ako ćemo pravo – poručuje Ivan Čanović iz CDU-a.

9 Komentari

 1. u pravu je ljudi. ovi koji bojkotuju izbore u tivtu a pozivaju na vanredne u herceg novom su ustvari svjesni da neće uzeti ništa u tivtu, pa bolje da nema izbora nego da ih neko ne proziva da izlaze.
  0  0
 2. Cujes legendicu on trazi izbore… vi ste smjesni, ustvari niste nego narod kad vas trpi…. Dje ti je Vlahovic? kad je izmjenjao stranke i zavrsio ambasadorski mandat dosao da stranku pravi i soli pamet… i mi trazimo ko zna sto pa ne dobijamo. A za Tivat i izbore vidjeli ste juce kako ce se glasat,donesite tiket iz kladionice i on ce vam omoguciti da ostvarite bitacko pravo. Da nije zalosno bilo bi smjesno.
  0  0
 3. Gospodine Canovicu,Mi u H .Novom ne znamo ni ko nam je Gradonacelnik,ni da li smo u Crnoj Gori ili nismo,da li smo dio Hercegovine ili ne,uglavnom mi smo ovdje u Novome zadnja rupa na sviralu.Od nas je i bog digao ruke,tako da nas zabole za sve,pa i za izbore.
  0  0
 4. I u Herceg -Novom trebaju izbori,borili se da dodju na vlast,dosli,svadjaju se,a obecavali i pricali da vole grad,da ce da rade,otvaraju nova radna mjesta,sredit grad…a sta se uradilo nista,ovo nam nista ne valja….
  0  0

Ostavite komentar

*

code