Ivan Novosel, predsjednik opštine, pa predsjednik SO Tivat

Ivan Novosel, predsjednik opštine, pa predsjednik SO Tivat

1204
1
Podijeli

tivat so 110516 1– Velika čast i odgovornost je biti predsjednik Skupštine opštine Tivat, ali i velika odgovornost. Nadam se da ćemo u Skupštini donositi važne odluke za Tivat koji održava trend razvoja i koji je po svemu lider među crnogorskim opštinama“, rekao je novi predsjednik SO Tivat, Ivan Novosel.

Dojučerašnji predsjednik opštine, Ivan Novosel je na novu funkciju izabran glasovima odbornika DPS-a  i SD-a. Njegov izbor nije podržalo pet opozicionara iz Bokeškog foruma, liste Arsenal za Tivat, Tivatske akcije i Demokratske srpske stranke.

Picerija i restoran

Odsustvo sa tivatske Skupštine opravdali su odbornici HGI-ja, SNP-a, kao i odbornik SDP-a Vojislav Kaluđerović.

Novosel je nakon svečane izjave kazao da nije saglasan sa negativnim komentarima opozicionih odbornika na račun njegovog rada i rada izvršne vlasti:

„Sve što je urađeno pokazalo je da je Tivat na dobrom putu. Moramo priznati da je Tivat ranije bio opština koja je zaostajala u razvoju, sada je turistička destinacija u koju gosti rado dolaze. Radiću najodgovornije i najbolje kako bi se takva trend nastavio” – obećao je Novosel.

tivat so 110516 2Na konstitutivnoj sjednici tivatske Skupštine predsjednica OIK Jovanka Laličić podnijela je izvještaj o rezultatima lokalnih izbora, 17. aprila. Od ukupno upisanih 11.078 birača glasalo 7.685 birača ili 69,37 odsto. U novom sazivu tivatske skupštine DPS ima 17 odbornika, SD 4, SDP, HGI, SNP i TA po 2, a DSS, BF i AZT po jednog odbornika.

Na sljedećoj Skupštini 17. maja treba da se konstituišu skupštinska tijela i izabere za predsjednicu Opštine kandidatkinja DPS-a, prof dr Snežana Matijević.

1 komentar

  1. Ovaj kaze da je Tivat zaostajao u razvoju.Za vrijeme Jugoslavije poslije Maribora ima najveci standard u tadasnjoj drzavi.
    Punom parom radili Arsenal ,Club Mediterane (Sveti Marko), Hoteli Mimoza ,Kamelija ,Plavi Horizonti,Hotel Tivat, Kamp Kiparis Fabrika gradjevinskog materijala Racica .PD Boka ,Aerodrom, Kamp Zupa Industrija Import ,Hotel Palma, proizvodnja eksploziva Opatovo, trgovine Mjesovito,Napredak,PKB,Minceta,Jugoplastika ,Borovo, Servo Mihalj itd itd ,Ostrvo Cvijeca .
    Pa da je Tivat bio zaostao ne bi on sa Zabljaka sljego u Tivat nego bi isao dje je bolje ili ostao na Zabljak
    1    0

Ostavite komentar

*

code