IVICA SJEKLOĆA NOVI TRENER U SPORTSKOM CENTRU IGALO

IVICA SJEKLOĆA NOVI TRENER U SPORTSKOM CENTRU IGALO

0
Podijeli

Sportski centar Igalo angažovao je renomiranog trenera za fizičku pripremu sportista, Ivicu Sjekloću, što će unaprjediti trenažni proces u lokalnim sportskim klubovima.

– Nakon uspješne poslovne godine, stvorili su se uslovi da Sportski centar Igalo, kao neprofitna organizacija, ostatak dohotka uloži u korisno angažovanje stručnjaka, što će uticati na zdravlje i pravilan razvoj prvenstveno mladih sportista – kazao je Radiju Jadran, direktor Sportskog centra, Savo Morović.
Angažovanje iskusnog stručnjaka kao što je Ivica Sjekloća, logičan je slijed višegodišnje uspješne sportske saradnje sa njim na mnogim projektima, ističe Morović.
I pozitivni komentari trenera V.K. “Jadran” Vlada Gojkovića, košarkaških trenera Jevtića, Kovačevića i Perovića o početku saradnje sa ovim iskusnim stručnjakom, ukazuju da je ovo dobar potez.
Pilot projekat unapređenja trenažnog procesa fizičke pripreme sportista, trajaće dva mjeseca, sa mogućnošću produženja u skladu sa potrebama sportista i finansijskim mogućnostima Sportskog centra Igalo.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code