Ivo Stanišić pobjednik međunarodnog turnira Grand Prix Perazzi

Ivo Stanišić pobjednik međunarodnog turnira Grand Prix Perazzi

950
0
Podijeli

ivo stanisicCrnogorski reprezentativac u disciplini leteće mete/trap, Ivo Stanišić, pobjednik je međunarodnog turnira Grand Prix Perazzi koji se tradicionalno održava na strelištu Kovilovo u Beogradu. Na ovom prestižnom takmičenju na kome je učestvovalo  preko 70 strijelaca iz 12 zemalja Evrope, Stanišić je od početka bio dominantan. U finale je ušao kao prvoplasirani (117), dok je u raspucavanju  za prvo mjesto sa raspoloženim domaćim takmičarom Perom Nedićem, bio staložen i siguran tako da nije bilo sumnje da će mu pripasti najsjajnije odličje. Ovo je najbolji rezultat  sezone za crnogorsko streljaštvo i prvo zlato za Stanišića sa većeg međunarodnog takmičenja.

I ostali naši reprezentativci imali su dobar dan, Novljanin Dragan Mrkajić i Jovica Marković ostvarili su po 114 poena, Nikola Perišić iz Herceg Novog bio je dobar sa 111, Nikola Marković 110, Raičević 105. Samo poen dijelio ih je od ekipne medalje, pa su se morali zadovoljiti četvrtim (J.Marković, Stanišić, Raičević) i petim mjestom (Perišić,N.Marković,Mrkajić).

Picerija i restoran

– Opšti utisak je više nego povoljan, odavno se naš trap tim nije prikazao u boljem svijetlu, dugo nijesmo vidjeli takvo samopouzdanje i pozitivnu atmosferu među strijelcima. Prilika da se napreduje i dobri rezultati potvrde, očekuje ih početkom narednog mjeseca na Prvenstvu Evrope u Lonatu, koje će okupiti najbolje strijelce ove discipline u posljednjoj provjeri pred najvazniji sportski dogadjaj, Olimpijske Igre u Rio de Zeneiru – navode iz Streljačkog Saveza Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code