IX Crnogorski medijski dijalozi: Informacija-roba ili ljudsko pravo?

IX Crnogorski medijski dijalozi: Informacija-roba ili ljudsko pravo?

1317
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

medijski dijalozi prijem muzejU Hunguest Hotel Sun Resort- Herceg Novi otvoren je jutros  dvodnevni  međunarodnog naučni skup „IX CRNOGORSKI MEDIJSKI DIJALOG“ sa temom „Informacija-roba ili ljudsko pravo“? Skup je okrenut prvenstveno razvoju regionalne saradnje u oblasti medija i stvaranju medijskog ambijenta u skladu sa evropskom praksom.

Pokrovitelji su Opština Herceg Novi i Ministarstvo kulture Crne Gore, a organizator časopis „Medijski dijalozi“.

Picerija i restoran

Prigodno slovo na otvaranju imali su predsjednica opštine, Nataša Aćimović i predsjednik Organizacionog odbora, Mimo Drašković.

U toku je plenarna sekcija – Dijalozi na temu: „Informacija – roba ili ljudsko pravo?” Moderaor je mr Željko Rutović. Najavljeni su: prof. dr Divna Vuksanović, prof dr Ratko Božović i prof. dr Čedomir Čupić iz Srbije, akademik prof. dr Slavko Kukić iz BIH i prof. dr Sead Alić iz Hrvatske.

Za učesnike skupa je sinoć priređen koktel dobrodošlice u Gradskom muzeju Mirko Komnenović. Domaćini su se, iako u otežanim uslovima zbog renoviranja muzeja, potrudili da gostima priušte dva sata prijatnog boravka u predivnoj botaničkoj bašti, koja polako vraća svoj stari sjaj.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code