Iz kuće na Podima vatrogasci izvukli zmiju otrovnicu

Iz kuće na Podima vatrogasci izvukli zmiju otrovnicu

6561
14
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Služba zaštite i spašavanja Opštine Herceg Novi, pored ogromnog posla oko gašenja požara na Luštici i u zaleđu, danas je primila paničan poziv iz jedne porodične kuće na Podima u kojoj je iza ormara primjećena zmija otrovnica.

Iz dežurne službe dobili smo informaciju da je riječ o šarki dugačkoj preko metra. Trojica članova Službe su intervenisali po pozivu i zmija je štipaljkom za tu namjenu uhvaćena. Kasnije su zmiju vratili u prirodu.

Picerija i restoran

14 Komentari

 1. a po meni je majmun! pa kakve veze ima sta je , ljudi su se uplasili od zmije, zvali sluzbu zastite koji su i pored svog haosa dosli i uhvatili.
  Momcima svaka cast na brzom regovanju!!!
  Tri dana izvodite zaključke koja je zmija, stvarno ne vjerovatno!




  0



  0
 2. Prosto me ponos uvati kad vidim koliko se svi vise razumiju u prepoznavanje zmija bolje nego oni ciji je to posao, pa kad daju zvanican izvjestaj, svi ostali imaju milion svojih naravno tacnijih tumacenja




  3



  1
 3. Svaka čast momci! A ne kao onomad kad je ubio smuka u Sutorini i hvalio se, ovoj zmiji je mjesto u prirodi da lovi miševe i štetočine.




  30



  4

Ostavite komentar

*

code