Iz mora u zimske jakne: Posjeta u nekim hotelima do novembra

Iz mora u zimske jakne: Posjeta u nekim hotelima do novembra

2688
2
Podijeli

images_okom_jadrana_dvalicaokomDo juče je još bilo najupornijih kupača po plažama, koji su se kupali u moru na prijatnih 23 stepena, ali već danas po vremenu izgleda da je sezona na izdisaju. Ipak, u Herceg Novom prema posljednjim evidencijama je nešto preko 5 hiljada turista, što je za 14% više u odnosu na prošlu godinu.

U većim hotelskim objektima ispraćaju posljednje grupe gostiju. Hotelijeri sa kojima smo razgovarali kažu da je sezona bila na prošlogodišnjem nivou, a neki će produžiti rad do novembra ili čak i preko zime.

Picerija i restoran

U njivičkom Club hotelu Riviera trenutno je 40 gostiju i do kraja mjeseca više neće biti prijema. Ipak, hotel se zvanično neće zatvarati, tako da postoji mogućnost da u njemu tokom zime zainteresovani nađu prenoćište.

images_slike_gradovi_hn_objekti_hotel_light_houseHotel Lighthouse radiće i ovu zimu, kada bi tradicionalno, trebalo da ugosti sportske ekipe.

Hotel Palmon Bay će takođe raditi i  tokom zimskog perioda, a u hotelu trenunto boravi 150 gostiju.

U Hotelu Plaža, koji je imao odličnu posjetu tokom ljeta, trenutno boravi petnaestak gostiju. Hotel će biti otvoren do kraja oktobra. Da li će raditi preko zime, u ovom trenutku nijesu mogli da nam kažu, budući da se još uvijek čeka i potvrda Plana reorganizacije Vektra Boke.

U hotel Vojvodina na donjem Novosadskom trenutno je 6 gostiju, a hotel bi najvjerovatnije trebalo da radi do kraja mjeseca, nakon čega će uslijediti mala pauza, do Praznika mimoze, kažu nam u ovom hotelu.

images_slike_gradovi_hn_objekti_hunguest_hotels_sun_resort_rj2U mađarskom Hunguest hotel Sun resortu na Toploj trenutna popunjenost je 30%, a hotel će biti zatvoren 27. oktobra. U slučaju najave nekih većih grupa, zdanje će odmah biti otvoreno. Novu sezonu planiraju od aprila naredne godine.

Najveći broj gostiju kad je riječ o hotelskom smještaju trenutno boravi u hotelima kompanije „Carine“, Čeda Popovića u Bijeloj. Popunjenost je za ovo doba godine izuzetno dobra, a u subotu ih očekuje dolazak još jedne veće grupe francuskih turista. U novom hotelu Park trenutno je 320 gostiju sa njemačkog tržišta, a hotel će prema sadašnjim projekcijama, raditi do novembra.

hotel delfin 5Sa druge strane, u hotelu Delfin je 345 gostiju, a u subotu ugostiće novu grupu od 380 francuskih turista. Delfin bi, kao i Park, trebalo da bude otvoren do 1. novembra.

2 Komentari

  1. Sada kad počne zima H.Novi će da postane jedan veliki dom penzionera i mrtvaca, poslje 6 sati uveče nikoga na ulicama ni restoranima, samo u pojedinim kafićima po par ljudi koji bulje jedni u druge i ispijaju jednu kafu sat i po vremena. svake godine isto. Jadno..
    0    0

Ostavite komentar

*

code