Iz Regionalnog vodovoda više vode nego lani

Iz Regionalnog vodovoda više vode nego lani

0
Podijeli

Opštinama na crnogorskom primorju danas se isporučuju veće količine vode za 21 odsto u odnosu na isti dan 2017. godine, odnosno 32 odsto u odnosu na 2016. godinu, saopštavaju iz Regionalnog vodovoda.

Ti podaci još više dobijaju na značaju ako se zna da Vodovod i kanalizacija Ulcinj i Vodovod i kanalizacija Herceg Novi još ne preuzimaju vodu iz Regionalnog vodovoda, što, još više naglašava činjenicu da isporučuju veću količinu nego prethodnih godina.

Picerija i restoran

– Sa ViK Herceg Novi i ViK Ulcinj smo usaglasili skoro sva pitanja i očekujemo njihovo potpisivanje do kraja juna”, ističu u Regionalnom vodovodu.

Turistička sezona je, otpočela bolje i od prošlogodišnje, ako se uzmu u obzir podaci o isporuci vode iz regionalnog vodovodnog sistema lokalnim vodovodnim preduzećima.

Rekordi u isporuci vode, koje njihovo preduzeće kontinuirano bilježi posljednjih godina, najbolje govore u prilog tvrdnji da je regionalni vodovodni sistem najznačajniji infrastrukturni projekat koji je Vlada Crne Gore realizovala nakon obnove nezavisnosti, koji je donio ogroman napredak u razvoju crnogorskog primorja i Crne Gore.

– Upravo zahvaljujući regionalnom vodovodnom sistemu, najznačajnija privredna grana u Crnoj Gori – turizam, nesmetano se odvija, a benefiti koje u tom smislu ostvaruju i stanovnici crnogorskog primorja i turisti koji ovaj predio posjećuju, zaista su nemjerljivi, zaključuju na kraju saopštenja u Regionalnom vodovodu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code