IZGORIO KAFIĆ I JEDNO VOZILO U BIJELOJ

IZGORIO KAFIĆ I JEDNO VOZILO U BIJELOJ

117
0
Podijeli

U Bijeloj je jutros oko 3 sata izbio požar u kojem se zapalio lokal “Dragon”, kao i jedno vozilo koje je potpuno izgorjelo.

U požaru, za koji uzrok tek treba da se utvrdi, osim pričinjene materijalne štete, nije bilo povrijeđenih.
Prema riječima načelnika Službe zaštite i spašavanja, Aleksandra Škobalja, primili su poziv o požaru u 3:02 h, i u Bijelu su odmah poslata dva vozila sa 4 vatrogasca.
– Po dolasku na mjesto događaja, konstatovano je da je zapaljen lokal kao i jedno vozilo koje je potpuno izgorjelo. Tu su bili i pripadnici policije koji su obezbijedili ugroženo područje. Požar je lokalizovan, a sada se čeka sudski vještak, kazao nam je kratko Škobalj.

Picerija i restoran

 

 

 

Inače, pripadnici Službe zaštite i spašavanja proteklih dana obavljali su pripreme pred najavljene obilne kiše, koje se očekuju tokom poslijepodnevnih časova. Jutros je očišćeno i korito rijeke Sutorine, a pripadnici ove službe obišli su i deponiju otpada na Ublima, koja i dalje dimi, međutim, za sada nema opasnosti od požara.
Pripadnici Službe zaštite raspoređeni su po dežurstvima i pripremljeni na nepogode zbog mogućih najavljenih poplava. Ukoliko bude bilo potrebe za intervencijama, građani im se mogu obratiti na telefon 123.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code