Izlet do Gospe od Anđela

Izlet do Gospe od Anđela

913
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

gospa-od-andjelaPovodom Svjetskog dana turizma Turistička organizacija Tivat će sjutra, u 10 h, organizovati izlet na Gospu od Anđela, koja se nalazi na rtu Verigama i gleda na Perast.

– Turistička organizacija Tivat je dala veliki dopronos pri rekonstrukciji ove crkve, i želimo da napravimo  edukativni izlet za zaposlene u našoj organizaciji. Uputiti smo poziv svima koji su zainteresovani da nam se pridruže da zajedno obiđemo Gospu od Anđela. Smatramo da ovaj svojevrsni vidikovac na ulazu u opštinu Tivat zaslužuje svu našu pažnju – navode iz ove organizacije.

Picerija i restoran

Sanacijom ovog spomenika kulture, u čemu je učestvovala i kompanija Yu briv, stvorio se i prostor za turističku valorizaciju ovog područja kao ambijentalne cjeline. Crkva  se nalazi na takvom mjestu da je izložena pogledima svih turista, kako onih koji u zaliv uplovljavaju kruzerima, tako i turistima koji prolaze kolima.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code