Izložba djela Pabla Pikasa u Herceg Novom

Izložba djela Pabla Pikasa u Herceg Novom

1754
12
Podijeli

izlozba-pikaso-hn-plakatEkskluzivna izložba djela jednog od najvećih slikara u istorji umjetnosti, Pabla Pikasa biće postavljena u atrijumu dvorane Park, u okviru oktobraskih dana posvećenih oslobođenju Herceg Novog. Preko četrdeset različitih formata iz galerije Visconti Fine Art biće, prvi put, predstavljeno crnogorskoj javnosti.

– Ova izložba je snažan argument Herceg Novog, u njegovom određenju Evropske prijestonice kulture, a predstavlja i kontinuitet u ambicioznim projektima na polju kulture u Herceg Novom. JUK Herceg fest je u saradnji sa Visconti Fine Art galerijom već organizovao izložbu najistaknutijih slikara pop art, a koja je bila postavljena u galeriji Josip Bepo Benković – navode iz Herceg festa.

Picerija i restoran

Komesar izložbe Pabla Pikasa je akademski slikar, mr Vojislav Kilibarda, a otvoriće je dramski pisac i direktor Herceg festa, red. prof. Stevan Koprivica. Pokrovitelj ove fascinatne izložbe je Skupština opštine Herceg Novi, a izvršni producent i idejni inicijator je JUK Herceg fest.

Otvaranje izložbe djela Pabla Pikasa predviđeno je za 25. oktobar u 19 časova.

12 Komentari

 1. Sve pohvale za ovu izložbu.Napokom posle dugo godina da se nešto vrjedno i kvalitetno pogleda u Herceg Novom.Normalno, sve čestitke i autoru izložbe,Kilibardi.
  0  0
 2. Novi, uz svu tvoju ekavicu za postovanje, crtezi su originali a litografije su autorizovani otisci. I ovo je iz privatne zbirke koja ne putuje Evropom. Da si nam zdravo.
  0  0
 3. Dulelele,Dulelele,mustro stara.Kako samo pozitivno razmisljas!Bravo umu,vizionaru,optimisto.Da li ima ista sto bi zadovoljilo tvoju mizernu dusu?
  0  0
 4. Koliko koncerata, pozorisnih predstava i bioskopskih premijera je planirao JUK HF u Herceg Novom, npr. do nove godine? Postoji li program kulturnih desavanja u gradu za Novembar i Decembar?
  Pitaju li takve stvari u Briselu?
  0  0

Ostavite komentar

*

code