Izmjene termina programa javne rasprave o Nacrtu PUP-a

Izmjene termina programa javne rasprave o Nacrtu PUP-a

2
Podijeli

Iz Sekretarijata za prostorno planiranje i izgradnju obavještavaju građane da se Nacrt Prostorno urbanističkog plana Opštine Herceg Novi sa Izvještajem o Strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu od danas nalaze na javnoj raspravi koja će trajati do 28. maja.

Tokom trajanja javne rasprave uvid u dokumentaciju može se obaviti svakog radnog dana od 9 do 11 sati, u zgradi Opštine Herceg Novi – Mala sala. Takođe, Nacrt Prostorno urbanističkog plana Opštine Herceg Novi sa Izvještajem o Strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu za  planski dokument je stavljen i na sajtu Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me.

Picerija i restoran

Tokom trajanja javnog uvida građani i pravna lica moći će dostavljati pismene primjedbe, sugestije i mišljenja, isključivo preko Građanskog biroa Opštine Herceg Novi, ili preko svojih Mjesnih zajednica na teritoriji Opštine Herceg Novi.

Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi zajedno sa obrađivačem Plana i Izvještaja prezentovaće dokumente zboru zainteresovanih građana po sljedećem rasporedu:

  • Javna diskusija u prostorijama Mjesne zajednice Luštica,  23. maja u 17 časova
  • Centralna javna diskusija u Dvorani Park, 24. maja u 18 časova;

Iz Sekeretarijata pozivaju javnost da se aktivno uključi u postupak izrade i donošenja ovog plana, te da sve svoje predloge i sugestije na ovu temu dostave ovom Sekretarijatu do 28. maja, isključivo preko Građanskog biroa ili na e-mail adresu: urbanist_dragica@hercegnovi.me.

2 Komentari

  1. A šta da rade oni kojima “brza saobraćajnica” koja se nikad napravit neće prolazi kroz imanja pa nit mogu graditi nit bilo šta dugoročno planirati na njima?A gospodo stručnjaci što napraviste ovakav “fenomenalan” plan?

Ostavite komentar

*

code