Izmjenjen režim saobraćaja kroz Herceg Novi

Izmjenjen režim saobraćaja kroz Herceg Novi

4907
8
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_herceg novi 9Režim saobraćaja u Opštini Herceg Novi na pojedinim dionicama biće izmjenjen u toku ljetnje sezone.

Naime, radi nesmetanog i bezbjednog odvijanja saobraćaja, od sjutra 1. jula, pa do 1. septembra, biće izmjenjen režim saobraćaja u ulici Prve Bokeške brigade, na dijelu puta od raskrsnice sa Jadranskom magistralom do raskrsnice sa ulicom Stijepa Šarenca, u smjeru kretanja prema ulici Stijepa Šarenca. Izmjena režima biće u Ulici Braće Pedi šića, na dijelu puta od mosta do raskrsnice kod zapadnog ulaza u stari željeznički tunel, u smjeru kretanja prema tunelu, kao i u Ulici Orjenski Bataljon, tako što će biti određen jednosmjeran režim saobraćaja na dionici od raskrnice ove ulice sa Ulicom Sava Bajkovića do Ulice Nikole Ljubibratića, u smjeru prema ulici Nikole Ljubibratića.

Picerija i restoran

8 Komentari

  1. Što znači da ako ne nađem parking oko Ognjišta moram praviti krug preko Autobuske da isprobam sreću još jedno 5 puta? Hoće li nam neko subvencionisati gorivo?

  2. Daco, pošto ti trebaju razna pomagala za orijentaciju u prostoru, najbolje će biti da se ostaviš volana do 01.09. kad se sve vraća po starom. Pušti đavola!

  3. ovaj rezim saobracaja u ulici orjenskog bataljona bi trebalo da ostane za stalno jer je to i jedino resenje
    da bi se izbjegao koliko toliko saobracajni haos

  4. Jos samo da daju google maps pa da vidimo gdje je koja ulica.Zar nije bilo jednostavnije i razumljivije da daju smjernice , barem u zagradama , po obiljezjima grada, kao Kanli Kula itd…

Ostavite komentar

*

code