Izuzetno interesovanje za „Avalu“ i „Biancu“ na sajmu u Barseloni

Izuzetno interesovanje za „Avalu“ i „Biancu“ na sajmu u Barseloni

692
0
Podijeli

Hotel biancaKompanija „Beppler&Jacobson Montenegro“ nastupila je na Sajmu MICE turizma u Barseloni «IBTM» prezentujući hotele “Avala Resort & Villas” u Budvi i „Bianca Resort & Spa“ u Kolašinu. Prema riječima menadžera kompanije „Beppler&Jacobson Montenegro“, kao jedinog našeg predstavnika hotelijera na Sajmu u Barseloni, interesovanje za njihove hotele Avalu i Bjanku bilo je iznad svih očekivanja:
“Jako smo zadovoljni interesovanjem koje su pokazali za naše hotele turističke agencije, hotelijeri kao i avio prevoznici iz čitave Evrope. Prije svega interesovanje je sa tržišta Poljske, Mađarske, Francuske, Izraela, za oba naša hotela, u Budvi i Kolašinu“, kazala je menadžerka prodaje “Avala Resort and Villas”, Jovana Đukanović.
Prema njenim riječima ovaj oblik poslovnog turizma je najbolji način za produženje sezone. Više puta je naglašeno tokom Sajma u Barseloni da je prema istraživanju UNWTO, WTTC i ETC – najkompetentnijih svjetskih institucija, MICE tržište najbrže rastući segment ove vrste industrije.
hotel Avala budva“Za hotele “Avala” i “Bianca” 2015. godina bila je izvanredna. Prema presjeku napravljenom do 1. septembra svi parametri su u bili u uzlaznoj liniji u odnosu na prošlu – takođe dobru godinu. Sada se pokazalo da i fokusiranje na tkz. poslovni turizam predstavlja dobar pravac, a to dokazuje i interesovanje u Barseloni i dogovori koji će sigurno proisteći iz brojnih ostvarenih kontakata“, poručila je Đukanovićeva.
sajam Barselona 2015 1Sajam u Barseloni, od 17. do 19. novembra, okupio je 3.300 izlagača iz 90 zemalja 3.800 organizatora događaja, konferencija i kongresa – takozvanih hosted buyer-a. Tokom trodnevnog Sajma organizovan je i veliki broj seminara, edukativnih treninga i radionica.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code