Jadran bolji od Bijele u kategoriji vaterpolo nada

Jadran bolji od Bijele u kategoriji vaterpolo nada

564
0
Podijeli

images_slike_sport_vaterpolo lopta skverNova sezona regionalnog vaterpolo  takmičenja  mlađih kategorija-Olimpijske nade, startovala je proteklog vikenda prvim utakmicama u kategorijama kadeta i nada. U Herceg Novom su bile najvljene dvije utakmice. Međutim, u kategoriji kadeta Jadran Carine nije odigrao meč protiv ekipe Cavtata, koja zbog tehničkih problema  nije bila u mogućnosti da doputuje u Herceg Novi.

U kategoriji nada Jadran Carine je ubjedljivo savldao vršnjake iz VK Bijela, rezultatom 15:2, po četvrtinama 5:0, 3:1, 3:0, 4:1. Strijelci za ekipu Jadran Carine su bili: Lazar Vukičević 7 golova, David Stevović 3, Vasilije Radović 2, te Sava Đorđević, Matija Sladović i Nikola Rođenović po 1 gol. Za ekupu Bijele u strijele su se upisali Aleksa Anđelić i Srđan Krivokapić.

Picerija i restoran

Sljedećeg vikenda je pauza u takmičenju Olimpijskih nada, jer je na programu međunarodni seminar vaterpolo trenera, koji se organizuje u Herceg Novom u okviru IPA projekta prekogranične saradnje pod nazovom “OH2O POLO”.

Takmičenje se nastavlja 5. novembra, a Jadran Carine gostuje ekipi Cattaro iz Kotora i to u kategorijama kadeta i nada.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code