Jadran Carine drugi na turniru Olimpijskih nada za igrače 2005. godište i...

Jadran Carine drugi na turniru Olimpijskih nada za igrače 2005. godište i mlađe

3
Podijeli

Vaterpolo ekipa Cattaro iz Kotora osvojila je prvo mjesto na turniru Olimpijskih nada, regionalnog takmičenja mlađih vaterpolo selekcija, za uzrast 2005. godište i mlađi, odrigranom proteklog vikenda na plivalištu Instituta u Igalu. Jadran Carine zauzeo je drugo mjesto, a treće je pripalo ekipi Cavtata.

Na turniru je učestvovalo 6 ekipa, a turnir se igrao po sistemu svako sa svakim u pet takmičarskih kola. Učesnici turnira su bile 4 ekipe iz Crne Gore: Budva, Primorac, Cattaro i domaćin Jadran Carine kao i dvije ekipe iz Hrvatske Jug CO Duborvnik i Cavtat iz Cavtata.

Picerija i restoran

Mladi vaterpolisti Jadrana Carine, predvođeni trenereom Filipom Andićem i pomoćnikom Dušanom Ivanovskim, zabilježili su četri pobjede i jedan poraz. Redom su pobjeđivane ekipe Juga CO sa 5:4, Budve 6:3, Primorca 8:3 i Cavtata 8:5, dok je poraz zabilježen u utamici sa pobjednikom turnira, Cattarom 3:8.

Za ekipu Jadrana Carine na ovom turniru nastupili su: Dejan Miljanović, Tadija Matijašević, Stefan Radović, Krsto Simović, Stefan Vico, Danilo Stupar, Rade Đukić, Meldin Hadžić, Andrija Šekularac, Šćepan Kontić, Petar Milojević, Radivoj Radanović, Dušan Vuković, Dimitrije Bukejović, Aleksandar Andonov, Danilo Popadić, Dragan Pakaški, Andrej Voučko, Radivoje Bulatović, Luka Kulinović, Slobodan Vučurević, Nikola Ivanović, Sava Huter, Marko Gajić.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code