Jadran Carine gostuje Primorju i Mladosti

Jadran Carine gostuje Primorju i Mladosti

739
0
Podijeli

images_slike_sport_pvk_jadran_2015_1Triglav regionalna vetrpolo liga biće nastavljena ovog vikenda, utakmicama XV i XVI kola.
Jadran Carine gostovaće hrvatskim timovima – riječkom Primorju u petak (17 h), dok će se u nedjelju sastati sa zagrebačkom Mladošću (17 h).
Budući da su Jadranaši već obezbijedili III mjesto u grupi A1 pred play off, neki veći imperativ ne postoji, kaže za Radio Jadran, trener Vladimir Gojković. Uz to, Jadran Carine i u ovom dvokolu igraće oslabljen za Vlada Popovića, a najvjerovatnije i Stefana Pješivca. Kako Gojković dodaje, ukoliko Pješivac i bude igrao, biće to minimalna participacija meču:
“Igramo protiv Primorja koje je u tom meču apsolutni favorit, ali, biće to meč više za mlade igrače, koji imaju priliku da igraju sa takvim protivnikom. Meč protiv Mladosti u nedjelju nam je mnogo interesantniji i sigurno nam je želja da meč i dobijemo. Međutim, kao što sam kazao, u ovom momentu nismo kompletni. Mada, drugim igračima se otvorio prostor da igraju i da se dokažu, a s obzirom da smo obezbijedili to III mjesto pred play off, nemamo neki obavezni cilj”, navodi Gojković.
Prema trenutnom stanju na tabeli, Jadran Carine zauzima III mjesto u A1 grupi, dok je na prvom i dalje riječki Jug, iza kojeg slijedi ekipa Primorja.
U narednom kolu, 28. februara Jadran Carine biće domaćin beogradskom Partizanu, a cjelokupan prihod od prodaje ulaznica sa te utakmice, biće doniran NVO Fenix – Udruženju roditelja djece oboljele od dječijeg kancera.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code