Jadran Carine pobjednik takmičenja Olimpijske nade 2015/16

Jadran Carine pobjednik takmičenja Olimpijske nade 2015/16

1421
1
Podijeli

Olimpijske nade 2003 april korcula 3U ovogodišnjoj sezoni međunarodnog regionalnog takmičenja za mlade vaterpolo selekcije, Olimpijske nade 2015/16, Jadran Carine zauzima ubjedljivo prvo mjesto sa osvojenih 37 bodova.

Učestovovalo je 8 klubova iz Crne Gore i Hrvatske: VK Budva, VK Primorac, VK VA Cattaro, PVK Jadran Carine i VK Bijela iz Crne Gore, te iz Hrvatske VK Jug, VK Korčula, VK Cavtat i VK Gusar. Takođe u najmlađoj uzrastnoj kategoriji nada, učestvovala je i tim Mornara iz Splita.

Picerija i restoran

Takmičenje je organizovano za pet uzrasnih kategorija: Juniori – 1998. godište i mlađi, Mlađi juiori – 2000. godište i mlađi, Kadeti – 2002. godište i mlađi, kategorija Mlađih kadeta – 2003. godište i mlađi, te kategorija Nada – 2004. godište i mlađi.
Ekipa Jadrana imala je predstavnike u svim uzrasnim kategorijama. Nakon odigranog cjelokupnog takmičenja, koje je počelo turnirom na Korčuli u oktobru 2015. godine, a završeno u Herceg Novom 24. aprila ove godine, naši mladi vaterpolisti osvojili su 3 prva, kao i po jedno drugo i treće mjesto: u kategoriji juniori, mlađi juniori i mlađi kadeti osvojeno je prvo mjesto dok je u kategoriji kadeta osvojeno II mjesto, a u kategoriji nada III mjesto sa istim brojem bodova, kao i prvoplasirana i drugoplasirana ekipa u toj kategoriji samo sa lošijom gol razlikom.

– Postignuti rezultati i osvojeni plasmani su potvrda kvalitetnog, sistematičnog i obimnog rada kluba, uzimajući u obzir činjenicu da su vaterpolisti Jadrana Carine najbolji u izrazito jakoj konkurenciji vaterpolo škola iz Kotora, Duborvnika ili Korčule. Na osnovu ovog uspjeha, naša ekipa  biće domaćin četri finalna turnira prvenstva Crne Gore, dok će organizator petog biti Primorac iz Kotora – najavljuju iz uprave Jadrana Carine.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code