Jadran Carine postavio prvu parking stanicu za bicikla u Herceg Novom

Jadran Carine postavio prvu parking stanicu za bicikla u Herceg Novom

2255
12
Podijeli
 

Prva parking stanica za bicikla, kapaciteta 20 mjesta, postavljena je jutros na Škveru. Njeno postavljanje finansirao je PVK Jadran Carine, a investicija je koštala 700 eura.
Kako su kazali u upravi našeg trofejnog kluba, prije postavljanja zatražena su i dobijena odobrenja od strane Sekretarijata za komunalnu djelatnost i ekologiju Opštine Herceg Novi, te JP-a Morsko Dobro.
stanica za bicikla skver 1U sklopu montiranja parking stanice, posađeno je sezonsko cvijeće u postojećim žardinjerama koje su bile zapuštene i zarasle u korovu, te je potporni zid u tom dijelu očišćen od trave i kabolva koji su bili van funkcije.

– Razlog postavljanja parking stanice za bicikla je veoma veliki broj djece koji na svakodnevne treninge dolaze biciklima na bazen Jadran na Škveru. PVK Jadran Carine i njegov igrač Stefan Vidović su promoteri kampanje UNDP-a, ne karbonskog turizma, smanjenja emisije štetnih gasova, te su na još jedan način željeli dati svoj doprinos održivom razvoju – poručili su iz uprave PVK Jadran Carine.

stanica za bicikla skver 2

12 Komentari

 1. Ma da se razumijemo ,poslije 19 h nema voznje bicikala setalistem u sezoni.Opalice biciklista neko malo djete onda je kasno.Alo vi iz opstini uvedite da nema uvece bicikala u sezoni.Svake godine jure sviraju uvece,kako ce se majke sa malom djecom osjecati sigurno.Jel uoste seta neko od gl***** setalistem ljeti.Zato se i zove setaliste a ne biciklisticka staza.Koga briga oce li mladi vaterpolisti doci biciklom na trening,aloo

 2. U moje vrijeme se ni biciklo nije snjelo voziti šetalištem.
  Mislim da je to i tada bilo sasvim u redu.
  Nije šetalište za bilo kakvi vid saobraćaja, pa ni za bicila.

 3. Leziste za tri bicikla u Okov kosta 80 eura, tako da ovo dati vrijedi napisane pare. Pohvalno, nema sta!

 4. Ali ako dozvolite ugostiteljima da postave stolove preko puta restorana na setalisti gdje je prosureno u Igalu, skinite parking stanice jer se nemaju gdje voziti!

 5. JADRAN IMA BUDZET OD 35000O EVRA GODISNJE.NARAVNO.SVE SE ISPLACUJE IZ OPSTINSKOG BUDZETA,I PORED TOGA OVI IZ KLUBA TRAZE DONACIJU ZA OVO.MOGLI SU I NESTO SAMI IZDVOJITI.SVI OSTALI SPORTOVI U HERCEG NOVOM SE GUSE POD TERETOM JADRANA.DOKLE?JE LI IKO IKAD IZVRSIO REVIZIJU POSLOVANJA I CESLJANJE PAPIRA.JA MISLIM DA NE ALI ZIVIM ZA TAJ DAN.

 6. Ovo je pohvalno. Ali, uvijek ima nešto za kritiku. Djecu koja voze bicikla šetalištem da bi došla na trening do bazena treba edukovati da poštuju šetače, majke s bebama u kolicima, da ne voze brzo jer ih iz suprotnog pravca može udariti automobil komunalne policije, i njih bi isto tako trebalo edukovati i naučiti pravilima lijepog ponašanja i osnovne kulture.

 7. Bravo. Divna ideja i realizacija. Da je srece bilo bi ih jos po gradu. Bio je Grgurevic najavljivao u 5-6 saopstenja neke stanice za bicikla. Ali nesto ih nema koliko ja znam. Mozda su na Krusevice? Tu sve pocinje i zavrsava, ako me razumijete !

Ostavite komentar

*

code