Jadran Carine postavio prvu parking stanicu za bicikla u Herceg Novom

Jadran Carine postavio prvu parking stanicu za bicikla u Herceg Novom

2503
12
Podijeli

Prva parking stanica za bicikla, kapaciteta 20 mjesta, postavljena je jutros na Škveru. Njeno postavljanje finansirao je PVK Jadran Carine, a investicija je koštala 700 eura.
Kako su kazali u upravi našeg trofejnog kluba, prije postavljanja zatražena su i dobijena odobrenja od strane Sekretarijata za komunalnu djelatnost i ekologiju Opštine Herceg Novi, te JP-a Morsko Dobro.
stanica za bicikla skver 1U sklopu montiranja parking stanice, posađeno je sezonsko cvijeće u postojećim žardinjerama koje su bile zapuštene i zarasle u korovu, te je potporni zid u tom dijelu očišćen od trave i kabolva koji su bili van funkcije.

– Razlog postavljanja parking stanice za bicikla je veoma veliki broj djece koji na svakodnevne treninge dolaze biciklima na bazen Jadran na Škveru. PVK Jadran Carine i njegov igrač Stefan Vidović su promoteri kampanje UNDP-a, ne karbonskog turizma, smanjenja emisije štetnih gasova, te su na još jedan način željeli dati svoj doprinos održivom razvoju – poručili su iz uprave PVK Jadran Carine.

Picerija i restoran

stanica za bicikla skver 2

12 Komentari

 1. Ma da se razumijemo ,poslije 19 h nema voznje bicikala setalistem u sezoni.Opalice biciklista neko malo djete onda je kasno.Alo vi iz opstini uvedite da nema uvece bicikala u sezoni.Svake godine jure sviraju uvece,kako ce se majke sa malom djecom osjecati sigurno.Jel uoste seta neko od gl***** setalistem ljeti.Zato se i zove setaliste a ne biciklisticka staza.Koga briga oce li mladi vaterpolisti doci biciklom na trening,aloo
  0  0
 2. U moje vrijeme se ni biciklo nije snjelo voziti šetalištem.
  Mislim da je to i tada bilo sasvim u redu.
  Nije šetalište za bilo kakvi vid saobraćaja, pa ni za bicila.
  0  0
 3. Ali ako dozvolite ugostiteljima da postave stolove preko puta restorana na setalisti gdje je prosureno u Igalu, skinite parking stanice jer se nemaju gdje voziti!
  0  0
 4. JADRAN IMA BUDZET OD 35000O EVRA GODISNJE.NARAVNO.SVE SE ISPLACUJE IZ OPSTINSKOG BUDZETA,I PORED TOGA OVI IZ KLUBA TRAZE DONACIJU ZA OVO.MOGLI SU I NESTO SAMI IZDVOJITI.SVI OSTALI SPORTOVI U HERCEG NOVOM SE GUSE POD TERETOM JADRANA.DOKLE?JE LI IKO IKAD IZVRSIO REVIZIJU POSLOVANJA I CESLJANJE PAPIRA.JA MISLIM DA NE ALI ZIVIM ZA TAJ DAN.
  0  0
 5. Ovo je pohvalno. Ali, uvijek ima nešto za kritiku. Djecu koja voze bicikla šetalištem da bi došla na trening do bazena treba edukovati da poštuju šetače, majke s bebama u kolicima, da ne voze brzo jer ih iz suprotnog pravca može udariti automobil komunalne policije, i njih bi isto tako trebalo edukovati i naučiti pravilima lijepog ponašanja i osnovne kulture.
  0  0
 6. Bravo. Divna ideja i realizacija. Da je srece bilo bi ih jos po gradu. Bio je Grgurevic najavljivao u 5-6 saopstenja neke stanice za bicikla. Ali nesto ih nema koliko ja znam. Mozda su na Krusevice? Tu sve pocinje i zavrsava, ako me razumijete !
  0  0

Ostavite komentar

*

code