Jadran Carine prvak Crne Gore za 2002. godište

Jadran Carine prvak Crne Gore za 2002. godište

1248
0
Podijeli

Završni vetrpolo turnir Prvenstva Crne Gore, u kategoriji 2002. godište i mlađi, odigran je proteklog vikenda u Herceg Novom, na bazenu Jadran na Škveru. jadran carine 2002 prvaciTurnir je organozovan po sistemu final foura, a početne pozicije uzete su na osnovu plasmana na turnirima Olimpijskih nada, na kojima je PVK Jadran Carine, u generlanom plasmanu, zauzeo prvo mjesto, čime je obezbijedio i pravo organizacije završnog turnira Prvenstva Crne Gore.
U polufinalnim utakmicama, koje su odigrane u subotu, Primorac je bio uspješniji od ekipe Cattaro, rezultatom 8:7, dok je PVK Jadran Carine ubjedljivo savladao VK Budva, rezultat je bio 10:4.
Finalna i utakmica za treće mjesto odigrane su dan kasnije, u nedjelju. U borbi za treće mjesto VK Budva je bio bolji od ekipe VK Cattaro 7:4, dok je PVK Jadran Carine u finalnom meču lako savladao ekipu Primorca, ponovo ubjedljivim rezultatom, ovog puta 9:4.

Za ekipu Jadran Carine nastupali su: Ilija Radović, Bruno Stevanović, Jovan Vujović, Nikola Roćenović, Stefan Subotić, Igor Šparović, David Stevović, Vasilije Radović, Filip Aleksić, Matija Sladović, Obrad Dabović, Ivan Konjević, Vasilje Petković, Andrija Mićunović , Ilija Babić , Balša Novosel, Maksim Ogurlić.

Picerija i restoran

Već narednog vikenda u Herceg Novom na Škveru se igraju i finalni turniri Prvenstva Crne Gore za godišta 2003. i 1998.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code