Jadran Carine sezonu počinje turnirom na Malti

Jadran Carine sezonu počinje turnirom na Malti

657
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2015_sport_oktobar_jadran_bresa2Narednog vikenda, turnirom kvalifikacija za Ligu šampiona, Jadran Carine ulazi u novu takmičarsku sezonu za ekipu. Turnir će trajati od 30. septembra do 2. oktobra, na Malti.

Protivnici Novljanima, pored domaćina Valete, biće ekipe Steaue iz Rumunije i Arkiona iz Poljske.

Picerija i restoran

Prvog dana turnira, u petak 30. septembra Jadran Carine sastaće se sa Steauom u derbi meču grupe. Utakmica počinje u 18 časova.             Narednog dana protivnik Jadranaša je poljska ekipa, a meč počinje u 19:10h. Posljednjeg dana turnira, u nedjelju, Jadran će odmjeriti snage sa Valetom u prijepodnevnom terminu, od 10:45 časova.

Ekipa Jadrana Carine na Maltu putuje sjutra dok  je povratak planiran za ponedjeljak, 3. oktobra. Cilj Novljanima na ovom turniru je plasman u sljedeću rundu takmičenja, odnosno na sljedeći kvalifikacioni turnir, koji je po kalendaru zakazan za polovinu oktobra, odnosno u periodu od 14. do 16. oktobra.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code