Jadran Carine u Zagrebu protiv Mladosti

Jadran Carine u Zagrebu protiv Mladosti

617
0
Podijeli

Jadran Carine, u okviru 15. kola Triglav regionalne vaterpolo lige, gostuje sjutra ekipi Mladosti iz Zagreba. Trener Jadrana, Vlado Gojković kazao je da je ovo jedan izuzetno važan meč protiv neugodnog protivnika na njihovom terenu.

– Znamo da su nam blizu na tabeli, tako da očekujemo težak meč. Spremali smo se, poslije velikog broja utakmica, koje smo  imali i koje su nas istrošile, ovu sedmicu smo imali da se pripremimo, nadam se da smo to odradili na dobar način i da ćemo da pružimo dobru partiju – obećao je Gojković.

Picerija i restoran

On je kazao da je ekipa uspjela da se malo odmori od gustog rasporeda u proteklie tri sedmice, pa su igrači sada u mnogo boljem stanju. Nedostajaće samo Vladan Spaić, koji će meč propustiti zbog povrede

Zagrepčani su na 3. poziciji na tabeli, sa 6 bodova manje od Novljana, ali i sa jednom utakmicom manje. Meč u Zagrebu počinje u 18 časova.

Jadran je nakon eliminacije iz Euro kupa manje opterećen obavezama, pa će ekipa do kraja regularnog dijela imati prilike da se učvrsti na drugoj poziciji i rasterećeno dočeka finalni turnir Jadranske lige.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code