''JADRAN'' I ''BUDVA'' FINALISTI KUPA CRNE GORE

''JADRAN'' I ''BUDVA'' FINALISTI KUPA CRNE GORE

224
0
Podijeli

Vaterpolo_plivacki_savez_CGUtakmica ”JADRAN” – ”PRIMORAC”, sinoć u Igalu 12:8 (4:4,5:2,1:0,2:2). Bez iznenađenja i u drugom polufinalnom susretu  Kupa Crne  Gore, između ”Jadrana” i ”Primorca”.

Držao se ”Primorac” u prvoj četvrtini i izborio je gol u njoj, ali druga dionica (5:2) je pokazala da je ekipa ”Jadrana” ipak prejaka za potpuno izmjenjen sastav Kotorana.

Picerija i restoran

Gojković, Beltrame i Premuš, sa sjajnim Šćepanovićem, pokazali su da  bez obzira na olako primljene golove kada opada koncentracija mlađima vaterpolistima, mogu iskustvom da ’’izbrišu’’ greške, još uvijek neiskusnih u ovom timu.

Golman Šćepanović se nada da će i to vremenom nestati, te da na tome moraju raditi.

– Moramo biti strpljivi sa mlađima, pa će stvari krenuti na bolje, ali te greške mogu biti i kažnjene sa nekim jačim rivalilma. Večeras nisu i to je dobro -kaže Šćepanović. Najvažnije je da smo ostvarili dvije pobjede i da smo se plasirali u finale, potpuno zaluženo – ocjenio je golman ”Jadrana”.

’’Primorac” ima potpuno izmjenjen tim u odnosu na prošlu godinu i znao sam da je ”Jadran” favorit, sve je već bilo jasno sinoć, rekao je za Radio Jadran trener Kotorana, Vido Lompar.

’’Jadran” je mnogo bolja ekipa od ”Primorca” u ovom momentu, zadžali su Gojkovića, Premuša i Šćepanovića i uz njhove majstorije, naravno da primamo jeftine golove – ocjenio je Lompar.

– Bilo je bitno da ovi mladići slušaju šta im se kaže, što se i vidjelo u napadu i broju postignutih golova – objasnio je Lompar.

”Budva” je u Kotoru savladala ”Kataro” 14:2, pa će prvi finalni meč protiv ”Jadrana” igrati 22. novembra, dok je drugi na programu tek 17. decembra.

Priliku da odmjere snage i možda naslute kako će to biti, Budvani će imati već u subotu 15. oktobra kada će dočekati Novljane na svom baznu u okviru 5. kola Triglav Jadranske lige.

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code