JADRAN I BUDVA U PRVOJ UTAKMICI CRNOGORSKOG PRVENSTVA

JADRAN I BUDVA U PRVOJ UTAKMICI CRNOGORSKOG PRVENSTVA

145
0
Podijeli

Finalna serija za vaterpoliste koja će odlučiti pobjednika u prvenstvu Crne Gore počinje od večeras, a za titulu prvaka bore se VK Jadran i VK Budva.

U prvoj utakmici, vaterpolisti Jadrana dočekuju na svom bazenu na Škveru ekipu Budve. Početak utakmice najavljen je za 19 h.
“Cilj i očekivanja su I mjesto, jer smo tokom cijele sezone radili na tome i ovo je kruna svega “, kaže za Radio Jadran trener Jadrana, Vladimir Gojković.
“Od svih crnogorskih klubova pokazali smo najviše tokom cijele sezone. Sada smo pred finalnu seriju “osigurali” prvo mjesto. Samo to treba da “utvrdimo” i u finalnoj seriji. Naravno nije uvijek lako, jer kako se kaže “lopta je okrugla” i u najvažnijim utakmicama moramo biti na pravom nivou. Mislim da smo dobro radili, vidjeli smo šta nije valjalo na tom meču u Budvi koji smo loše odigrali i u današnjem meču napravićemo taj taj prvi korak ka tituli”, uvjeren je Gojković.
Trener VK Budve Nebojša Milić za Radio Jadran kaže da domaćin jeste favorit u finalnoj seriji, ali svakako spremni dočekuju utakmicu. Iako su uspjeli da savladaju Jadranaše jedan put u ligaškom dijelu, to ne znači ništa, jer borba predstoji, kaže Milić.
“Daćemo sve od sebe da svaki igrač da svoj maksimum, ali sve će se vidjeti u bazenu. Igraju se dvije utakmice, pa ćemo da vidimo. Jadran ima malo kvalitetniju ekipu, a na našoj strani su mladost i želja da pobijedimo. Vidjećemo što će biti presudno”, kazao je Milić.
Druga utakmica planirana je za 13. maj, a eventualna majstorica igrala bi se 15. maja.
Podsjetićemo i da su vaterpolisti Primorca ostvarili pobjedu na startu doigravanja za treće mjesto u prvenstvu Crne Gore. Primorac je u četvrtak u Kotoru savladao Kataro 10:7 (3:0, 3:3, 1:3 i 3:1).
Drugi duel na programu je večeras. Eventualna, treća utakmice bila bi odigrana 13. maja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code