JADRAN POBJEDOM ŽELI OTVORITI NOVU JOŠ USPJEŠNIJU SEZONU

JADRAN POBJEDOM ŽELI OTVORITI NOVU JOŠ USPJEŠNIJU SEZONU

0
Podijeli

Utakmicama I kola u A i B grupi, od sjutra počinje regionalna Triglav vaterpolo liga, a hercegnovski Jadran na svom bazenu na Škveru dočekuje ekipu Medveščaka.

Pred Jadranašima je još jedna zahtjevna sezona regionalne lige, jer treba ponoviti fantastičan prošlogodišnji uspjeh, kada su u konačnom plasmanu Jadransku ligu završili na visokom IV mjestu.
Sportski direktor Jadrana, Miloš Mračević, za naš radio kratko podsjeća da se liga ove godine igra u izmijenjenom formatu, budući da su joj se priključili klubovi iz Srbije. Ne sumnjajući nijednog trenutka u igračku moć kluba sa Škvera, Mračević je ipak oprezan u očekivanjima za predstojeću sezonu.
“U ovom trenutku zaista je nezahvalno davati bilo kakve prognoze s obzirom da je nova sezona i novi sastav ekipe i to daje potpuno drugu sliku. Sjutra nam gostuje ekipa Medveščaka i u toj utakmici smo favoriti i nadamo se ubjedljivoj pobjedi, iako smo još pomalo umorni od kvalifikacija za Ligu šampiona jer je odigrano 5 nimalo lakih mečeva”.
Trener Jadrana Vladimir Gojković, kaže nam da su se igrači koliko toliko oporavili od kvalifikacija za Ligu šampiona, i da su neke sitne povrede sanirane. Uvjeren je da će novu sezonu Triglav lige otvoriti pobjedom protiv Medveščaka, i na taj način, iz utakmice u utakmicu podizati nivo igre.
“Mi ćemo nastojati da ostanemo na nivou i da prođemo ovu grupu kako bi ušli u tih super 8, pa onda u tom drugom dijelu da izborimo što bolju poziciju. Biće teško jer je naša ekipa relativno nepromijenjena u odnosu na prošlu godinu, izuzetno mlada, a Jadran je trenutno jedini klub koji u svom sastavu ima samo igrače iz svoje škole”.
Utakmica na bazenu “Jadran” na Škveru počeće sjutra veče od 19 h, a ulaz je 2 e.
Nakon sjutrašnjeg duela sa Medveščakom, Jadranaši sljedećeg vikenda putuju u Dubrovnik, gdje ih očekuje duel sa Jugom.
Od ostalih crnogorskih klubova u B grupi, kotorski Primorac takođe sjutra veče, od 20 h na bazenu “Nikša Bućin” dočekuje “Vojvodinu”. Budvani gostuju OVK Pošku u grupi A, a utakmica počinje u 18.45 h.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code