Jadran protiv Breše za oproštaj od ovogodišnje Lige šampiona?

Jadran protiv Breše za oproštaj od ovogodišnje Lige šampiona?

628
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

jadran-carine-2016-2Vaterpolisiti Jadrana Carine dočekuju Brešu u revanš meču kvalifikacija za učešće u Ligi šampiona. Utakmica se igra na plivalištu Instituta, sjutra u 18 časova, a ulaz je besplatan.

U prvom meču mlada selekcija Jadrana nije uspjela da postigne rezultat koji bi ulivao nadu za prolazak u najelitnije evropsko klupsko takmičenje. Deficit od 11 golova nije lako stići, pa će vaterpolisti Jadrana najvjerovatnije svoj evropski put nastaviti u LEN EURO kupu.

Picerija i restoran

Za trenera Jadrana Carine, Vladimira Gojkovića to nije utješna već realna nagrada.

– Prošle godine smo došli do Lige šampiona preko jedne Breše. Ove godine smo opet prošli taj drugi krug nekompletni, napravili dobar rezultat i ostali u Evropi. Možda je to neka realna slika za našu ekipu, sa ovolikim brojem mladih igrača ispod 19 godina –  kazao je Gjoković.

On očekuje da će žrijeb za LEN EURO kup biti povoljan po Jadran, te da su male šanse da protivnik bude neka ekipa koja je ispala iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Opcije su dva italijanska i dva mađarska kluba: Posillipo, Canottieri, Ferencvaroš i Vašutaš.

– U LEN EURO kupu mislim da možemo da igramo sa svima. Tu su dvije-tri ekipe objektivno favoriti na papiru, dosta jači od nas, ali mislim da možemo da igramo i da ćemo se spremati .Treba da nam bude motiv da  doguramo što dalje – realan je Gojković.

Izvlačenje parova za LEN EURO kup najavljeno je za 14. novembar, prva utakmica na programu je 30. novembra, a revanš  10. decembra.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code