JADRAN SAVLADAO AKVAKJARU 10:8

JADRAN SAVLADAO AKVAKJARU 10:8

165
0
Podijeli

U revanš utakmici četvrtfinala Eurokupa u Napulju hercegnovski Jadran pobjedio je večeras Akvakjaru 10: 8 (2:3,0:3, 2:4 , 2:2).

Najuspješniji u ekipi Jadrana bio je sa pet pogodaka Luka Sekulić. Po jedan gol dali su Nikola Moskov, Marko Brajović, Bojan Banićević, Jovan Sarić i Stefan Pješivac.
Italijani su imali devet puta igrača više i to su iskoristili za 4 gola, a Jadran je imao 6 puta igrača više i 2 pogotka. Akvakjara je imala bezuspješni peterac, koji je odbranio Slaven Kandić, dok je Jadran jedan peterac zahvaljujući preciznom Sekuliću, iskristio.
Golman Miro Kačić je imao 9 odbrana, a Slaven Kandić deset. Mladi vaterpolisti sa Škvera, pod vođstvom Vladimira Gojkovića, pravo su iznenađenje sezone i pokazali su nepredvidljivu snagu i disciplinu sa mnogo jačim, fizički, materijalno, protivnicima, poput Akvakjare.
Odlična igra Jadrana potvrdila se i večeras, ali to, nažalost, nije bilo dovoljno da se nadomjeseti razlika od pet golova koje je u prvoj utakmici napravila Akvakja u Igalu. Tada je Jadran izgubio rezultatom 11:6.
Jadranaše već u subotu čeka finale Kupa Crne Gore sa Primorcem.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code