Jadran Škver osvojio titulu u crnogorskom finalu City Games

Jadran Škver osvojio titulu u crnogorskom finalu City Games

2078
2
Podijeli

Herceg Novi je sinoć bio domaćin spektakularnog crnogorskog City Games finala u kome se za naslov nacionalnog prvaka borilo šest ekipa.

Jadran Škver, jedna od tri ekipe iz Herceg Novog, sa 52 bodova nadigrao je aktuelnog nacionalnog i međunarodnog prvaka Casa Igalo, koji je završio na drugom mjestu s 47 bodova. Bronzu su uzeli tivatski Galioti sa 29 bodova.

Picerija i restoran

Medalje i pehar za osvojeno prvo i drugo mjesto takmičarima je uručio predsjednik Skupštine opštine Herceg Novi Miloš Bigović, a za treće mjesto predsjednik Izvršnog odbora Turističke organizacije Saša Đorđević.

Leteći vaterpolo, trka bačvi, spasavanje turistkinja, pršut, vodena alka i veslo igre su u kojima su uživale potpuno ispunjene tribine na Škveru, a dobro raspoložene ekipe imale su podršku publike svo vrijeme.

Jadranu predstoji borba za titulu međunarodnog prvaka. Prva stepenica je međunarodno polufinale krajem avgusta u Beogradu.
Herceg Novi – ukupni rezultati finala:

1. Jadran Škver, HERCEG NOVI – 52 bodova
2. Casa Igalo, HERCEG NOVI – 47 bodova
3. Galioti, TIVAT – 29 bodova
4. Triatlonci, HERCEG NOVI – 27 bodova
5. Kotorska furija, KOTOR – 24 bodova
6. Šotokuci, TIVAT – 18 bodova

Finale City Games organizovali su Opština Herceg Novi i Turistička organizacija Opštine Herceg Novi u saradnji sa agencijom “Adria events”.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code