“JADRAN ŠKVER” POBJEDNIK DRUGOG CRNOGORSKOG POLUFINALA JADRANSKIH IGARA

“JADRAN ŠKVER” POBJEDNIK DRUGOG CRNOGORSKOG POLUFINALA JADRANSKIH IGARA

149
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Ekipa ,,Jadran Škver” bila je najbolja u drugom crnogorskom polufinalu Jadranskih igara sinoć u Herceg Novom, sa 54 osvojena boda iz pet disciplina. Izborila je plasman u crnogorsko finale, zajedno sa drugoplasiranom ekipom “Casa Igalo”, koje će se ove godine održati u Podgorici.

,,Treću godinu uspjevamo da budemo u samom vrhu u nadmetanju na Jadranskim igrama i nadam se da ćemo uspjeti dobar rezultat da izborimo i u finalu i tako se plasiramo na međunarodno finale”, kazala je neposredno po završetku hercegnvoskog polufinala, kapitenka ekipe ,,Jadran Škver”, Milica Ćorović.
Pored ekipe sa Škvera, u nacionalno finale jedne od najpopularnijih turističko-sportsko-rekreativnih manifestacija u regionu, izborila je i ekipa ,,Casa Igalo”, sa osvojenih 44 boda. Hercegnovsko polufinale okupilo je osam ekipa, a na bazenu Jadran na Škveru održano je pod pokroviteljstvu Turističke Organizacije Herceg Novi.
Turističko-sportsko-rekreativna manifestacija “Jadranske igre” je takmičenje između turističkih mjesta. Takmičarski dio programa čini 5 takmičarskih disciplina u kojima nastupa najmanje 6 ekipa sa po 8-10 takmičara. Timovi predstavljaju svoja mjesta i gradove, a u ekipi mora biti minimalno tri osobe ženskog pola. Discipline u kojima se ekipe takmiče inspirisane su tradicionalnom tematikom Mediterana, a pobjednik finala u Podgorici, odmjeriće snage sa predstavnicima Slovenije, Italije, Hrvatske, Bosne i Hercegnovine, Makedonije i zemlje gosta u međunarodnoj završnici Jadranskih igara u 12 septembra u Biogradu na moru.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code