“Jadran Škver” u finalu City Games-a

“Jadran Škver” u finalu City Games-a

680
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Tim “Jadran Škver” pobjednik je prve međunarodne polufinalne večeri City Games-a, koje je sinoć održano u Biogradu na moru.

Drugo mjesto zauzela je ekipa iz Hrvatske, treći su bili Italijani, dok je na četvrtom mjestu bila “reprezentacija” BiH.

Picerija i restoran

“Očekivali smo prolazak u finale i to smo i postigli. Vrlo dobar posao, kao i uvijek, napravile su naše djevojke. Igru strijelaca odigrali smo prvi put neočekivano dobro, a imali smo manji problem u trci magaraca. Nastojaćemo da u finalu ispravimo greške. Finale će očekivano biti jako “tvrdo”. Vidjeli smo ekipe, svi su došli pripremljeni, ali pokušaćemo da pobijedimo”, poručili su Novljani, putem sajta City Games-a.

Na bazenu Ilirija večeras od 20 h počinje druga polufinalna noć, a takmiče se ekipe Slovenije, Srbije, Mađarske i Makedonije.
Novljani brane titulu međunarodnog prvaka koju suvereno drže već dvije godine (Jadran Škver 2015. god. i Casa Igalo 2016. god.)

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code