VATERPOLISTI JADRANA POŠLI U ŠIBENIK PO BODOVE

VATERPOLISTI JADRANA POŠLI U ŠIBENIK PO BODOVE

0
Podijeli

U nastavku Triglav Jadranske vaterpolo lige, u okviru 15. kola, samo Jadran iz Herceg Novog neće igrati na domaćim bazenima.

Večeras od 19.30 h sa ekipom Šibenik na bazenu Crnica.
Sat ipo ranije, Budva Mtel ugostiće kotorski Primorac na bazenu Dragan Trifunović u Budvi.

Picerija i restoran

Sudeći prema generalnom poredku na tabeli, tim sa Škvera, iako u podmlađenom sastavu, u večerašnjem duelu svakako je favorit. I dalje zauzimaju visoko 4 mjesto, dok je ekipa Šibenika pretposljednja na tabeli nakon 14 odigranih kola. Trener Jadranaša Vladimir Gojković kazao nam je da su gostujuće utakmice uvijek pomalo nezgodne, ali u meč svakako ulaze motivisani.

“Došli smo da “uzmemo bodove”, koji će nam mnogo značiti za nastavak takmičenja, mislim da jesmo kvalitetnija ekipa od Šibenika, tako ćemo se i postaviti i očekujem pobjedu”.

U dosadašnjem dijelu takmičenja Jadran je postigao zavidne rezultate, i kako je to i sam Gojković više puta naglašavao – pomalo i neočekivane, s obzirom da u timu nema mnogo starijih i iskusnijih igrača. Jadran je ubilježio 10 pobjeda i 4 poraza i ima osvojenih 30 bodova. Prvo mjesto i dalje drži riječko Primorje sa svih 14 pobjeda, slijede ga Jug sa 13 pobjeda i 1 porazom, a treće mjesto dijele Mornar i Mladost sa po 10 pobjeda, 3 poraza i po jednim remijem.
Budva Mtel trenutno je na petom mjestu sa 7 pobjeda i 7 poraza, dok je od crnogorskih klubova najlošije plasiran kotorski Primorac, koji je na sedmom mjestu na tabeli, sa 4 pobjede, 8 poraza i 2 remija.

Utakmice 16. kola biće odigrane 22. februara i 6 marta.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code