Jadranaši potvrdili dominaciju u regionalnom takmičenju Olimpijske nade

Jadranaši potvrdili dominaciju u regionalnom takmičenju Olimpijske nade

1220
0
Podijeli

Vaterpolo klub Jadran Carine i ove sezone pokazao je dominaciju u regionalnom takmičenju mlađih selekcija – Olimpijske nade. U sezoni 2016/17 koja je počela u oktobru 2016. a završena prije dva dana, Jadran Carine je postigao najbolje rezultate, te u ukupnom skoru svih selekcija osvojio epitet najuspiješnijeg kluba i to treću godinu uzastopno.

Takmičenje se odvijalo u 6 uzrastnih kategorija, a Jadranaši su u 4 osvojili prvo mjesto, te u jednoj drugo i u jednoj treće.  Plasmani u svim kategorijama su se bodovali, pa je zbirom bodova u svim kategorijama Jadran Carine prikupio 45 bodova, što je 7 više od ekipe Cattara, koja se nalazi na drugom mjestu tabele uspješnosti. Slijede Primirac i ekipa Jug-a iz Dubrovnika.

Picerija i restoran

Prva mjesta osvojena su u kategorijama B-2001 godište i mlađi, C-2001 godište i mlađi, E-2005 godište i mlađi i F-2006 godište i mlađi, te drugo mjesto u kategoriji D-2004 godište i mlađi i treće u onoj najstarijoj A-1999 godište i mlađi u kojoj Jadranaši tokom sezone nisu nastupali kompletni iz razloga nastupa istih igrača u prvoj vaterpolo ekipi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code