JADRANSKE IGRE OPET NA ŠKVERU – POLUFINALE FINANSIRA TURISTIČKA ORGANIZACIJA

JADRANSKE IGRE OPET NA ŠKVERU – POLUFINALE FINANSIRA TURISTIČKA ORGANIZACIJA

145
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Jedna od najpopularnijih turističko-sportsko-rekreativnih manifestacija u regionu, Jadranske Igre, koje ne samo da obogaćuju turističku ponudu, već podstiču takmičarski duh, druženje i saradnju među gradovima i zemljama, ulaze u šestu sezonu u Hrvatskoj.

No, već treću godinu učestvuje i Crna Gora. Lani se naša zemlja predstavila sa još pet, a ove će sa još 11 zemalja.
Zahvaljujući pokroviteljstvu Turističke organizacije, crnogorsko polufinale Jadranskih igara biće održano na bazenu Jadran, na Škveru, 7. avgusta, u petak, u 20.30. Finale je planirano za 9. avgust, u nedjelju, u Podgorici.
,,Turistička organizacija je sa zadovoljstvom podržala ovu manifestaciju, ne samo zbog toga što su Jadranske igre nastale kao takmičenje i prezentacija turističkih gradova, već zato što smatramo da je od izuzetnog značaja za obogaćenje zabavnog dijela turističke ponude grada. Pored toga, Jadranske igre su odlična promocija sporta i sportskih druženja i zdravog načina života, što su vrijednosti kojima želimo da bude prepoznat Herceg Novi kao turistička destinacija”, kazala je direktorica lokalne TO, Bojana Blagojević.
“Jadranske igre” su svojevrstan show program čija je osnova takmičenje između turističkih mjesta. Na zvaničnom sajtu jadranskeigre.com navodi se:
– Šesta sezona Jadranskih igara donosi nove zabavne discipline, a što nas najviše veseli, i šest novih zemalja koje će se sa šest „starih” kroz igre, zabavu i natjecanje splesti u jedno i postati ambasadori zajedništva s ukupno 12 zemalja! A šesta sezona u brojkama podrazumjeva: 106 dana putovanja, 45 lokacija održavanja, 2 500 takmičara, 70 000 posjetilaca, 70 miliona gledalaca kojima će Jadranske igre biti dostupne putem malih ekrana.
Veliko međunarodno polufinale je 4. i 6. septembra u Rijeci, a finale se očekuje 12. septembra u Biogradu na moru.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code