JAPANSKI BROD MIRA OPET U KOTORU 4. OKTOBRA

JAPANSKI BROD MIRA OPET U KOTORU 4. OKTOBRA

74
0
Podijeli

U Kotor će ponovo uploviti japanski Brod mira 4. oktobra ove godine i tom prilikom biće realizovano niz kulturnih programa.

To je potvrđeno na sastanku predsjednika Opštine Kotor dr Aleksandra Stjepčevića sa zamjenikom počasnog konzula Crne Gore u Japanu, Masakuni Tanimotom, koji sa delegacijom japanskih biznismena boravi u Crnoj Gori.
Predstavnici Opštine iskazali su spremnost da, u okviru svojih mogućnosti i ovlašćenja, pruže neophodnu podršku prilikom posjete Broda mira koji će tog dana u Kotor dovesti dvije hiljade posjetilaca.
Matična luka Broda mira je u Japanu, a cilj njegovog krstarenja svijetom je promovisanje ljudskih prava, kulture, zaštite životne sredine i održivog razvoja.
Posjeta Broda mira biće dobra prilika da se promovišu i razviju ekonomska, kulturna i umjetnička razmjena između dvije zemlje. Veče crnogorsko-japanske kulture i umjetničke razmjene u oktobru podstaći će ljude obiju zemalja, različitih kultura i tradicije da bolje razumiju jedni druge i razviju međusobno poštovanje i prijateljstvo.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code