Početna Društvo Javna rasprava o Nacrtu programa privremenih objekata

Javna rasprava o Nacrtu programa privremenih objekata

3

Javna rasprava o Nacrtu programa privremenih objekata za područje opštine Herceg Novi koji se donosi na period od 5 godina, počela je danas, a trajaće do 29. oktobra, saopšteno je na sajtu Opštine Herceg Novi.

Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi utvrdio je Nacrt Programa privremenih objekata za područje opštine Herceg Novi, koji se donosi na period od pet godina i pokrenuo dvadesetodnevnu raspravu.

Zainteresovana pravna i fizička lica javnim uvidom mogu učestvovati u postupku, svakog radnog dana od 08 do 11.30 časova u prostorijama Sekretarijata (kancelarija br. 88, treći sprat).

Prezentacija programa održaće se u velikoj sali Skupštine Opštine Herceg Novi, 29. oktobra sa početkom u 08 časova.

Prijedloge, primjedbe, sugestije i mišljenja na utvrđeni Nacrt Programa zainteresovani mogu dostaviti u pisanoj formi, preko Građanskog biroa, Mjesnih zajednica ili elektronskim putem na adresu urbanizam@hercegnovi.me , najkasnije do 29. oktobra.

Nacrt programa privremenih objekata i Programa održavanja javne rasprave mogu se pogledati i preuzeti na sajtu Opštine.

3 Komentari

 1. Vidite kako opet dozvolite vasariste u parku u Igalu! Kukuruzi dime, kokice, lazni umjetnici itd. Onako lijepi park unistise! Pogledajte sada kada ih nema kako izgleda lijepo!!

  14
  5
  • Evo nekome se ni lijepo ne svidja, vidis da ima ljudi koji bi rado da park ne bude park nego buvlja pijaca ili slicno. Sve u sluzbi da se otme neki euric od potecijalnih gostiju koji kad vide da su na vasariste dosli nece vise ni dolazit.

   11
   2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code