Početna Društvo Javna rasprava o Nacrtu programa privremenih objekata

Javna rasprava o Nacrtu programa privremenih objekata

3

Javna rasprava o Nacrtu programa privremenih objekata za područje opštine Herceg Novi koji se donosi na period od 5 godina, počela je danas, a trajaće do 29. oktobra, saopšteno je na sajtu Opštine Herceg Novi.

Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi utvrdio je Nacrt Programa privremenih objekata za područje opštine Herceg Novi, koji se donosi na period od pet godina i pokrenuo dvadesetodnevnu raspravu.

Zainteresovana pravna i fizička lica javnim uvidom mogu učestvovati u postupku, svakog radnog dana od 08 do 11.30 časova u prostorijama Sekretarijata (kancelarija br. 88, treći sprat).

Prezentacija programa održaće se u velikoj sali Skupštine Opštine Herceg Novi, 29. oktobra sa početkom u 08 časova.

Prijedloge, primjedbe, sugestije i mišljenja na utvrđeni Nacrt Programa zainteresovani mogu dostaviti u pisanoj formi, preko Građanskog biroa, Mjesnih zajednica ili elektronskim putem na adresu urbanizam@hercegnovi.me , najkasnije do 29. oktobra.

Nacrt programa privremenih objekata i Programa održavanja javne rasprave mogu se pogledati i preuzeti na sajtu Opštine.

3 Komentari

  1. Vidite kako opet dozvolite vasariste u parku u Igalu! Kukuruzi dime, kokice, lazni umjetnici itd. Onako lijepi park unistise! Pogledajte sada kada ih nema kako izgleda lijepo!!

    • Evo nekome se ni lijepo ne svidja, vidis da ima ljudi koji bi rado da park ne bude park nego buvlja pijaca ili slicno. Sve u sluzbi da se otme neki euric od potecijalnih gostiju koji kad vide da su na vasariste dosli nece vise ni dolazit.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code