JAVNA TRIBINA O EVROATLANSKIM INTEGRACIJAMA

JAVNA TRIBINA O EVROATLANSKIM INTEGRACIJAMA

65
0
Podijeli

Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO priprema tribine o evroatlanskim integracijama u šest crnogorskih opština, a u Herceg Novom će biti održana 24. septembra, u 13 sati.

Ovo je peta serija tribina u jedinicama lokalne samouprave, planirana od 21. do 25. septembra. Cilj je bolje razumijevanje suštine procesa evroatlanskih integracija, saopšteno je iz Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO, koji u saradnji sa Opštinom Herceg-Novi, Ambasadom Republike Slovačke u Crnoj Gori i Višegradskom grupom organizuje tribinu organizuju skup u Novom.
Predviđeno je učešće članova Vlade Crne Gore, gostiju iz Slovačke Republike, država Višegradske grupe (pored Slovačke i Češka, Mađarska i Poljska), ambasadora država članica NATO-a u Crnoj Gori, NVO, pripadnika Vojske Crne Gore, istaknutih javnih ličnosti, privrednika. Tribina je otvorena za sve zainteresovane.
– U procesu ispunjavanja neophodnih kriterijuma za članstvo Crne Gore u NATO, jedan od ključnih zadataka je informisanje građana o procesu evroatlanske integracije, radi boljeg razumijevanja, koje u konačnom treba da dovede do većinske podrške stanovništva učlanjenju Crne Gore u NATO – saopšteno je iz Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO.

Picerija i restoran

Tribina će biti održana u Velikoj sali Skupštine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code