JAVNA TRIBINA: SJUTRA O ČLANSTVU CRNE GORE U NATO SAVEZU U HERCEG...

JAVNA TRIBINA: SJUTRA O ČLANSTVU CRNE GORE U NATO SAVEZU U HERCEG NOVOM

107
0
Podijeli

Komunikacioni tim Savjeta za članstvo u NATO održaće sjutra u Herceg Novom javnu tribinu o NATO-u. Početak tribine najavljen je za 13 h u sali Skupštine Opštine.

Cilj je bolje razumijevanje suštine procesa evroatlanskih integracija, saopšteno je iz Komunikacionog tima Savjeta za članstvo u NATO, koji u saradnji sa Opštinom Herceg-Novi, Ambasadom Republike Slovačke u Crnoj Gori i Višegradskom grupom organizuje tribinu organizuju skup u Novom.
Učesnici tribine su: predsjednica Opštine Herceg Novi, Nataša Aćimović, državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, Daliborka Pejović, ambasador Rumunije u Crnoj Gori, Ferdinand Nađi, komandant 7. kontingenta Vojske Crne Gore u misiji ISAF u Avganistanu, potpukovnik, Živko Rakočević, odbornik Udruženja građana Izbor, Dušan Radović – Krušo, reditelj, Branko Baletić i direktor NVO Alfa centar, Aleksandar Dedović.
Tribina je otvorena za sve zainteresovane. Inače, ovo je peta serija tribina u jedinicama lokalne samouprave, planirana od 21. do 25. septembra. Kad je riječ o gradovima na primorju, javna debata održana je juče u Kotoru, jutros u Budvi, a poslijepodne će od 17 h u Tivtu.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code