JEDRILIČARI „JOVA DABOVIĆA“ NAJTROFEJNIJI NA REGATI „BAOŠIĆI 2015“

JEDRILIČARI „JOVA DABOVIĆA“ NAJTROFEJNIJI NA REGATI „BAOŠIĆI 2015“

0
Podijeli

Na juče održanoj VIII Turističkoj regati Baošići 2015. najtrofejnije su bile jedrilice i jedriličari JK “Jovo Dabović” iz Herceg Novog.

Najbrži brod regate bio je “Angelo rosso” Miloša Radonjića iz JK Jovo Dabović.
U klasi II I mjesto pripalo je jedrilici “Andrea” Ivana Filipovića iz JK Jugole Grakalić. Jedrilica “Sea horse” Mirka Mandića iz Kamenara bila je druga.
U III klasi “Alibaba” Saše Kekovića iz JK Jugole Grakalić bila je prva, II mjesto pripalo je jedrilici “Kalimanjka” Aleksandra Jandrića iz Kamenara, dok je na III mjestu bila “Mr. Thomb” Zorana Nikolića iz JK Lahor.
U IV klasi I mjesto osvojila je “Medusina” Jovice Rašovića iz JK Jugole Grakalić, dok je na II bila “Stella Maris” Mata Dabovića iz Kamenara.
U IV klasi “Oxygen” Sima Dabovića iz JK Jovo Dabović bila je prva, II mjesto pripalo je jedrilici “Vesna” Slavena Ivanovića iz JK Jovo Dabović, dok je na III mjestu bila “Chita” Nikše Truša iz JK Lahoe.
“Vagabundo” Miodraga Kovačevića iz JK Jugole Grakalić bila je najbolja u VI klasi, dok je u VII prva bila “Bojana” Nebojše Dimitrijevića iz “Mormar MVCG”.
Regata se vozila u tri klase Krstaš, Old timer i Hobie cat, od Baošića, tivatskim zalivom i nazad. Dodjela nagrada upriličena je ispred bazena u Baošićima.
Učestvovalo je 13 brodova i to iz klubova “Jugole Grakalic” H.Novi, “Delfin” -Tivat, “Lahor”- Kotor, “Mornar” – Mornarica Vojske CG i domacini “Jovo Dabović” – Baošići, kao i tri broda iz Kamenara kojima je ovo bilo prvo učešće na regati.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code