JEFTINIJI TAKSI “MORE” I “NOVI”

JEFTINIJI TAKSI “MORE” I “NOVI”

174
0
Podijeli

taxi moreVožnja luksuznim i udobnim hercegnovskim taksi prevoznicima “MORE” i ”NOVI” od danas je jeftinija, što će svakako obradovati sve koji žele brzu uslugu, sigurnu i kvalitetnu vožnju bilo gdje u hercegnovskoj opštini, ali i do susjednih gradova.
Cijena pređenog kilometra je samo 60 centi. Nema više naplate strata. Tokom proteklih ljetnjih mjeseci start je koštao euro, dok je cijena kilometra bila 90 centi. Novi cjenovnik je čak i povoljniji nego prošle zime, kada je kilometer bio 70 centi. Vangradske ugovorene vožnje takođe manje koštaju, pa do Podgorice taksijem od Novog treba izvoditi 85 eura, do Budve 45, Kotora i Tivta 35, koliko i do susjednog Dubrovnika, dok je do Aerodroma Čilipi vožnja taksijem “More” i “Novi” 25 eura.
Sa 77 vozila, od kojih taxi MORE ima 50, a NOVI 27 oni su na usluzi svima, sa najrazličitijim zahtjevima kojima spremno izlaze u susret tokom čitava 24 časa.
Niže cijene, kažu u kompaniji D.A.J.M.I. doo, trebalo bi da ostanu do 1. juna naredne godine, ukoliko ne dođe do neke veće oscilacije cijene goriva.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code