“Jesen samuraja” tri dana u Dvorani Park

“Jesen samuraja” tri dana u Dvorani Park

3247
2
Podijeli

Novo filmsko ostvarenje dvojca, scenariste Dimitrija Vojinova i reditelja Danila Bećkovića, “Jesen samuraja”, stiglo je i u fonoteku hercegnovske Dvorane Park. Projekcije su zakazane za 31. oktobar, 1. i 2. novembar, a prikazivaće se u dva termina – od 18 h i od 20.30 h.jesen-samuraja

Prodaja ulaznica, po cijeni od 3 eura, počela je danas na biljetarnici Dvorane Park. Karte se mogu kupiti večeras od 18 – 20 h, a u danima projekcije od 9-12 h i od 17 – 20.30 h. Takođe u istim terminima, moguće je obaviti rezervaciju karata na broj telefona – 068 851 031.

Picerija i restoran

Kad je riječ o filmu, dvojac Vojinov – Bećković, okupili su skoro istu glumačku postavu kao i u njihovom prethodnom zajedničkom ostvarenju “Mali Budo”, koji je u regionu zabilježio fantastične reakcije publike. Nakon toga, odlučili su se za još jednu “filmsku” avanturu, koja se već nakon premijernog prikazivanja, pokazala uspješnom.

Film je premijerno prikazan 3. oktobra u prepunom Sava centru, odnosno bioskopu Cineplexx Ušća shopping centra. Ekipa filma pozdravljena je gromoglasnim aplauzima prije i nakon projekcije.

Poslije izuzetno uspješnog filma “Mali Budo” reditelj Danilo Bećković je imao veliki izazov da započne sljedeći projekat. O svom novom filmu “Jesen samuraja” reditelj je rekao:

– Naš novi film je romantična komedija koja prati dogodovštine Vladice Simonovića (Petar Strugar), profesionalnog karatiste i bonvivana, premda je daleko više predan noćnom životu nego karateu. Mi ga zatičemo u trenutku kada je prinuđen da završi sportsku karijeru i počne život iz početka. U isto vrijeme upoznaje prelijepu samohranu majku Snežanu (Hristina Popović) i njenog sina Vukašina (Petar Novićević), koga počinje da podučava karateu. Vladica se zaljubljuje u Snežanu i želi da se pred njom pokaže kao uspješan čovjek, ali jedino što umije da radi je da se bori. Njegova potraga za ljubavlju dovodi ga u niz komplikovanih situacija sa sumnjivim tipovima, a vidjećete hoće li Vladica uspjeti da se izbori sa svim nevoljama, kazao je Bećković.

U filmu igraju: Petar Strugar, Hristina Popović, Nikola Kojo, Sergej Trifunović, Andrija Milošević, Vesna Trivalić, Tihomir Stanić, Katarina Žutić, Miodrag Miki Krstović, Miloš Samolov i drugi.

2 Komentari

  1. Nedolican? Prema kome, prema cemu, nedolican? Nesmislenijim? Ta rijec, care, ne postoji. Zasto bi neko vjerovao tvojoj ocjeni filma ako si nepismen i nesmislen? Ili da bar ponudis razloge zbog cega mislis to sto mislis, ako mislis?
    0    0

Ostavite komentar

*

code