JOŠ JEDAN JADRANOV REMI PROTIV FAVORITA

JOŠ JEDAN JADRANOV REMI PROTIV FAVORITA

173
0
Podijeli

jadligaJadran – Mladost 10:10 (1:4, 1:3, 6:2 i 2:1)

Hercegnovski Jadran u 4. kolu Triglav Jadranske lige igrao je nerješeno protiv zagrebačke Mladosti.

Picerija i restoran

Potpuna nadmoćnost gostiju u prve dvije četvrtine, odvela ih je na pauzu sa 5 golova prednosti (7:2) A onda se tim sa Škvera vratio u igru i pokazao još jednom u ovoj sezoni, da uz Gojkovića, Šćepanovića, Premuša, Sekulića može da napravi nevjerovatne preokrete, teške i za mnogo iskusnije vaterpoliste nego što su Latinović, Sarić, Subotić, Tešanović….Treća ćetvrtina je bila presudna. Domaćin se sa četri vezana gola i isto toliko oduzetih lopti vratio u igru. U poslijednjem dijelu meča gosti su uspjeli da daju samo jedan pogodak i odu sa bodom kući, baš kao i dubrovački Jug.

Vjekoslav Kobeščak, trener Mladosti, žali za propuštenom šansom: ’’Počeli smo odlično sa velikom razlikom, većeom nego što smo i očekivali, ali Jadran je odlična momčad i to su večeras dokazali – kaže za Radio Jadran, Kobeščak. Odličan trener uz veoma talentovane momke i iskusne koje čine ’’glavu, rep i kičmu’’ mogu mnogo – smatra trener Mladosti. U listu Jadranovih strijelaca upisao se i Tešanović. ’’Na poluvremenu, trener Tucak nam je rekao da početak utakmice ne liči na nas i da se moramo pokrenuti. Njegove riječi – ’’vi možete na svom bazenu dobiti svakoga’’ djelovale su vrlo motivirajuće na nas-kaže Tešanović.

 Utakmicu u Igalu posmatrali su i bivši Jadranovi igrači i reprezentativci Boris Zloković i Aleksandar Ivović. Nekoliko dana pauze zbog zaostalih terapija, pred meč sa Medveščakom u srijedu iskoristili su da dođu kući. ’’Ovaj podlmađen tim uz Gojkovića i ostale, ima sjajnu budućnost. Grad i navijači treba da imaju strpljenja i dobiće odličnu ekipu koja će parirati svima – kaže Zlokovć.

U hercegnovskom timu Danijel Premuš je postigao tri gola, po dva puta u listu strijelaca upisali su se Gavril Subotić i Luka Sekulić, a po jednom Marin Beltrane, Đorđe Tešanović i Ivan Krizman.

U ekipi Mladosti najbolji je bio Blai Malarak sa četiri pogotka, po dva postigli su Vanja Udovičić i Ivan Bebić, a po jedan Boris Letica i Ante Vukićević.

U 5.kolu TJL Jadran gostuje Budvi koja je večeras zabilježila prvi poraz u Splitu od Poška 5:4 (0:1, 2:0, 2:2 i 1:1).

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code