Još 1,5 milion eura u rekonstrukciju hotela “Palmon Bay”

Još 1,5 milion eura u rekonstrukciju hotela “Palmon Bay”

2068
12
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2015_turizam_jul_palmon_bay_otvaranje_6Menadžment kompanije Primorje hotels & restaurants, u sklopu koje posluje hotel Palmon Bay u Igalu, nastavili su nakon uspješne turističke sezone sa rekonstrukcijom ovog hotelskog zdanja, kako bi kompletan objekat zadovoljio visoku kategoriju od 4 zvjezdice.
U drugom “krugu”obnove bivšeg RVI u toku je izgradnja otvorenog bazena na hotelskom kupalištu, kao i preuređivanje i adaptacija 40 smještajnih kapaciteta u objektu, koji će biti pretvoreni u apartmane, uključujući i dva predsjednička. Riječ je o investiciji od oko 1.500.000 eura, čime kompletno ulaganje kompanije “Primorje” u ovaj objekat dostiže 9 miliona eura.
images_slike_licnosti_bozidar_draganic_rviPredsjednik Odobra direktora HTP Primorje, Božidar Draganić, kazao nam je da je oko 50% posla do sada već urađeno i na kupalištu i u sobama, te da bi sve trebalo da bude gotovo najdalje sredinom maja. Nove sobe u funkciji bi mogle biti već od aprila.

Novi otvoreni bazen biće dug 25m, a širok 12, imaće morsku vodu kao i mogućnost grijanja. Uz to, čitavo kupalište prema njegovim riječima dobiće savremeniji izgled, nove sadržaje:
palmon bay bazen radovi 200116– Uslijediće i određene modifikacije na kompletnoj plaži – restoran će biti mediteranskog tipa, tzv konoba. Od ostalih sadražaja biće plažni barovi, neophodan plažni mobilijar, ali savremeniji, zatim prostori za sunčanje, tzv solarijumi i još dosta toga čime će i kupalište biti prilagođeno standardima. Projekat je uradila jedna renomirana italijanska dizajnerska kompanija. Nadam se da će to biti na zadovoljstvo naših gostiju, ali i Novljana, kazao je Draganić.
palmon bay radovi 200116Kad je riječ o rekonstrukciji 40 preostalih soba u hotelu, Draganić ističe da će one biti veće površine, čime će uz enterijer zavrijediti kategoriju „de lux“ u odnosu na ostatak smještajnih kapaciteta. Arhitektonski, biće prilagođene postojećem zdanju:
– Unutra će biti modifikacija koje će biti sigurno i za “stanadard veće” u odnosu na one koje smo rekonstruisali do početka protekle sezone. Takve smjernice dala nam je upravo prva sezona poslovanja, jer su naši gosti uglavnom iz Rusije i sa zapadnog tržišta to tražili, pojašnjava on.
images_slike_dogadjaji_2015_turizam_jun_palmon_bay_pb_intU hotelu trenutno boravi oko 70 gostiju, uglavnom, sa zapadnoevropskog tržišta i u menadžemntu su, sobzirom na period godine, zadovoljni posjetom, naročito najavama za predstojeći period. U hotelu će 13. februara biti održan i jedan od tri maskenbala u okviru 47. Praznika mimoze.

Picerija i restoran

12 Komentari

 1. spolja gladac a unutra jadac. samo sminkanje za prodaju, a ni vrijedoist ni kvalitet radova nije veci od prekrizene nule. Nego muka pala na ovaj narod pa veli daj sto das,radice i za trista kad mu skolu i diplomu ne priznaju.
  0  0
 2. E, Rajkane,poslije 20 godina je Igalo konacno dobilo na rejtingu to sam mislio da kazem,mada priznajem da nisam bio jasan.Medjutim,ti si vrlo dobro shvatio sta sam htio da kazem samo se pravis lud…Dakle,izgradnjom hotela Palmon sa 4 zvjezdice Igalo nije mrtvo ni zimi,a dobilo je reprezentativno zdanje….na zadovoljstvo pravih Novljana i Igaljana i njihovih gostiju.
  0  0
 3. RE@ betula

  “posljednjih 20 godina dobilo na rejtingu”..!? Hotel je renoviran prošle godine, a ne prije 20 godina..Pa još pišeš “dobilo na rejtingu” !? To mu dođe ono kao kod bebe, “dobio/la je na kilaži” Šta je “pjesnik htio da kaže, ostaje tajna..ha ha
  0  0
 4. Zahvaljujuci ovom hotelu Igalo je posljednjih 20 godina dobilo na rejtingu.I nemojte da pricate unaprijed nebuloze.Hvala im sto su podigli nivo turizma.
  0  0
 5. Ne može plaža biti dio hotelskog kompleksa nikako. Obala se može samo dati na korišćenje privatniku – hotelu, ali i u tom slučaju mora obezbijediti bar 30% plaže da bude slobodno. Tako je prošle godine na ovom sajtu objavljeno za onaj hotel u Kamenarima, veli “sa svojom privatnom plažom”
  0  0

Ostavite komentar

*

code