JOŠ 2 MILIONA EURA ZA PREUREĐENJE DIJELA HOTELA „PALMON BAY“

JOŠ 2 MILIONA EURA ZA PREUREĐENJE DIJELA HOTELA „PALMON BAY“

279
0
Podijeli

Iz menadžmenta hotela “Palmon bay” u Igalu najavljuju za kraj oktobra početak rekonstrukcije starog depadansa sa 40 apartmana.

– Za ovu investiciju kao i uređenje plaže ispred hotela planirano je ulaganje od dva miliona eura – kazao je predsjednik Odbora direktora kompanije „Primorje hotels & restaurants”, u okviru koje posluje i hotel u Igalu, Božidar Draganić.
Time će biti zaokružena ulaganja u novo hotelsko zdanje u Igalu na devet miliona eura.
Zbog najavljene rekonstrukcije, hotel koji je trenutno sa ispunjenih 60 odsto kapaciteta, biće privremeno zatvoren za smještaj, ali će na usluzi biti restoran i spa centar. Po okončanju posla hotel će biti otvoren tokom cijele godine.
“Palmon bay” je rekonstrukcijom starog hotela Centar dobio 4 + zvjezdice. Posjeduje 163 moderno opremljene sobe, od kojih je većina sa pogledom na more, kojeg je arhitektonski oblikovala arh. Mirka Đurović, dok je dizajn uradila arh. Elena Brus Paskve iz Italije. Ima sopstvenu plažu, spa centar, otvoreni bazen za djecu, zatvoreni bazen i dvije kongresne sale.
U wellnes i spa centru, gostima je na rapolaganju bazen sa ljekovitom mineralnom vodom, tursko kupatilo, finska sauna, infrared sauna, hidromasažna kada, teretana i centar za masažu.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code