Još 29 skupština stanara hoće da obnove fasade zgrada

Još 29 skupština stanara hoće da obnove fasade zgrada

2869
2
Podijeli

Na adresu Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog stiglo je do sada 29 zahtjeva skupština stanara za saradnju u obnovi fasada zgrada. To je zadaovoljavajuće intresovanje građana i Agencija će planirati posao po vremenskoj dinamici prijema zahtjeva.

fasada norveskaU proteklom periodu su kvalitetno i u dogovorenom roku obnovljene tri fasade zgrada na adresama: I Bokeške brigade br.38 (vrijednost radova: 4.774,28 eura, učešće Agencije 2.390 eura), Obala Nikole Kovačevića br. 64 (vrijednost radova 13.126,59 eura,  učešće Agencije 4.000 eura) i Norveška br.4 (vrijednost radova 13.950,00 eura, učešće Agencije 4.900 eura).

Picerija i restoran

Između Agencije i skupština stanara potpisan je sporazum o načinu i uslovima ostvarivanja poslova vezanih za uređenje fasada.

Prema riječima direktora Agencije, Nikše Grgurevića saradnja sa skupštinama stanara i izvođačima na svim dosadašnjim projektima bila je odlična, pa su poslovi brzo i kvalitetno završeni i premašen je predviđeni plan.

fasada bokeske brigadeGrgurević poziva stanare koji još nisu formirali skupštine stanara da to što prije učine, jer je to preduslov za prijavu na konkurs Agencije.

Na sajtu www.agencijahnovi.co.me građani mogu da pronađu unificirani zahtjev koji je potrebno da podnesu kada odluče da konkurišu za sredstva. Uz ispunjen zahtjev potrebno je priložiti i odgovarajući izvod kao dokaz da su prikupili ostatak sredstava.  Opština Herceg Novi preko Agencije pruža stručnu pomoć i učestvuje sa 30 do 50 odsto u svakom pojedinačnom projektu, dok ostatak sredstva treba da obezbijede stanari.

2 Komentari

  1. bubuleja,dobri izvođači se mnogo plaćaju,a oni koji su okupljeni sa pjace da bi preduzimač dobro zaradio su najpovoljniji na tenderima.,znaš to ako si išta ikad radio.
    0    0

Ostavite komentar

*

code