JOŠ HUMANITARNA ŽURKA I KONCERT I ZA ŽANINO LIJEČENJE BIĆE PRIKUPLJENO NEOPHODNIH...

JOŠ HUMANITARNA ŽURKA I KONCERT I ZA ŽANINO LIJEČENJE BIĆE PRIKUPLJENO NEOPHODNIH 50 HILJADA EURA

99
0
Podijeli

Humanitarna akcija pomoći našoj teško oboljeloj sugrađanki, Bijeljanki Žani Međedović biće nastavljena ovog vikenda u noćnom klubu “Casa” u Igalu, ali i velikim humanitarnim koncertom u nedjelju veče u Dvorani Park.

Novljani su proteklih dana bili ujedinjeni u raznim akcijama i prilično ekspeditivni kako bi se što prije prikupilo neophodnih 50 hiljada eura za Žanino liječenje od agresivnog oblika raka limfnog tkiva u medijastinumu. Kako je našem radiju kazala Žanina sestra Jelena, skoro sva sredstva su prikupljena, a ona vjeruje da će sav novac biti obezbijeđen upravo ovog vikenda.
Naime, menadžment noćnog kluba “Casa” u Igalu, sjutra veče, od 23 h organizuje humanitarnu žurku “Veče za Žanu”. Tokom večeri prodavaće se “humanitarni kokteli”, a cjelokupni iznos od prodaje koktela i ulaznica biće proslijeđen Žaninoj porodici. Takođe, cijenu ulaznica posjetioci će određivati sami. Koktele će prisutnima služiti aktuelna mis Crne Gore, Nataša Milosavljević i kikbokser Ivan Strugar. Za muziku će biti zadužen Slaven Đukanović, a najavljeni su i gosti iznenađenja. Rezervacije se mogu obaviti na telefon 069 103 200.
U nedjleju veče, 18. oktobra, u Dvorani Park, od 20 h biće priređen humanitarni koncert, na kom će nastupiti 3 KUD iz Herceg Novog – Igalo, Sloga Đenovići i Ilija Kišić. Osim njih, nastupiće i hercegnovski bend “Boka band”, članovi Plesne škole “Diano”, profesorica klavira u Muzičkoj školi Jovanka Veljović, kao i gošća Nina Petković iz Tivta. Cijena ulaznice je 3 eura, a novac od prodaje biće takođe proslijeđen za Žanino liječenje.
Oni koji i dalje žele da pomognu, u skladu sa svojim mogućnostima, mogu uplatiti novčanu pomoć na žiro račun: 510040896326002327, na ime Ranko Međedović; devizni račun Swift-COBADEFF IBAN-ME25510040896326002327 Account- 400876851700

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code